Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.03.13. - 2023.03.19.: Az Oroszlán idegbajt kap attól, ami a munkahelyén folyik.

A Mérleg egyre inkább fel akar mondani a munkahelyén. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A hét első felében úgy érzed, hogy mindennel elbírsz legyőzhetetlen vagy, a hited hajt előre. A hét második felében aztán kicsit befelé fordulhatsz. Úgy érzed,korlátoznak a körülötted zajló események, emberek, szinte minden törekvésed kudarcba fullad. Mielőtt elkezdenéd a külvilágot hibáztatni mindezért, figyeld magadat, hátha rájössz, honnan ered ennek a gyökere.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten a munkádban egyfajta visszafogottságot érezhetsz, korántsem úgy mennek a dolgok, ahogy eddig. Ez az időszak a visszatekintésnek kedvez, amikor átértékelheted az elmúlt időszakban történteket és levonhatod a tanulságokat. Mindeközben próbáld meg élvezni az életet a körülmények ellenére, és ne felejts el hálát adni, mindazért amid van.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten egy régi problémát sikerül megoldanod, ez azonban minden energiádat felemészti. Amennyiben úgy érzed, képtelen vagy több kihívással szembenézni, akkor ne erőltesd a dolgokat. Adj magadnak egy kis pihenőt, éppen eleget dolgoztál eddig, senki nem fogja felróni neked, ha pihenéssel zárod ezt a hetet.

VI.22. - VII.22

Rák

Ne vigyél semmit se túlzásba, inkább legyél óvatos, mert nem fogod tudni teljesíteni, ha túl sokat vállalsz vagy ígérsz. A Halak jegyében járó Nap és a Merkúr a végletekig fokozhatja a lelkesedésedet, és túlzásokra hajlamosíthat. Tele vagy energiával, úgy érzed, semmi sem lehetetlen számodra. A hét végén azonban a Szaturnusz lehozhat a földre, ekkor már képes leszel racionálisan szemlélni a céljaidat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érdekesen alakul számodra ez a hét, az előző hetekben elindult lelki folyamatok tovább erősödnek. Átértékeled az életedet és arra jöhetsz rá, hogy a szabadságvágyad mellett mennyire fontosak számodra az érzelmek és a mély, lelki kötődések. Viszont a munkahelyeden uralkodó légkörrel egyre elégedetlenebb vagy, de amíg anyagi téren megtalálod a számításaidat, addig ne változtass!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Óriási szabadságvágy munkál benned, nehezen viseled, ha a munkahelyeden dirigálnak, utasítgatnak. Különösen akkor bosszant, ha ráadásul értelmetlennek is találod a szabályokat. Arra jöhetsz rá, hogy sokkal jobban meg tudnád szervezni a munkát, ha nagyobb szabadságot biztosítanának számodra. A magánéletedben viszont koncentráljatok az örömökre, ilyen lehet egy finom vacsora vagy egy kellemes séta!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten többször is előfordulhat, hogy elgondolkozhatsz azon, hogy vajon megéri-e neked a jelenlegi helyeden dolgozni. Lehet a pénzzel vagy elégedetlen, de az is előfordulhat, hogy úgy érzed, nem fejlődsz már tovább szakmailag. A nagy döntéseket és a változtatásokat nem kell elkapkodnod, hiszen a döntéshez több információra lesz szükséged.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Több pénzt szeretnél keresni, de még nem tudod, hogy miből fogod összehozni azt az összeget, amely a megelégedésedre szolgálna. Mivel tanácstalan vagy, érdemes egy kicsit körülnézned. Keress olyan lehetőségeket, amelyek akár arra is jók, hogy az állandó munkád mellett egy kisebb kiegészítő jövedelemre tehess szert.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A legjobb, amit a munkahelyi boldogulásod érdekében tehetsz, hogy rendezed egy kicsit a gondolataidat. Tisztázd önmagad előtt, hogy mit szeretnél elérni a közeljövőben. Ha sikerül a megfelelő információkat beszerezned és végiggondolnod a terveidet, akkor biztos támpontokat szerezhetsz, és könnyebb lesz kijelölni a céljaidhoz vezető lépéseket.


XII.22. - I.20.

Bak

Hangulatod a hét elején igen csak hullámzóan alakul. Úgy érezheted, hogy szinte semmi sem sikerül vagy csak komoly nehézségek árán. A jegyedből kis időre kilépő Plútó kissé megnehezíti a dolgodat, ezzel akar új utakra terelni téged, hisz a régi dolgok már nem jelentenek számodra sem örömöt, sem pedig fejlődést. A hét közepétől egy váratlan történés hatására csak meg kell álmodnod a sikert, a többi már magától alakul.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A jegyedből kilépő Szaturnusz még mindig kemény leckéket osztogat számodra, ennek köszönhetően folyamatosan tettekre és döntésekre kényszerít. Most nincs idő pihenni, mert az áldozat, amit most hozol önmagadért, a boldogulásodért az meg fog térülni. Szinte egész héten le leszel terhelve, de mindennek meglesz a maga haszna, és sok érdekes tapasztalatot szerezhetsz!


II.21. - III.20.

Halak

Apró félreértések nehezíthetik a hetedet, de bármi is történjen, te csak tarts ki a terveid mellett. Hiszen az elmúlt időszakban a legtöbb vitád abból eredt, hogy mások megpróbáltak eltéríteni azoktól a céljaidtól, amelyek számodra mindennél fontosabbak. A hét végétől már sokat javul a helyzet, ekkortól már nem kell hadakoznod, vitatkoznod senkivel.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.