Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.02.13. - 2023.02.19.: A Ráknál végleg betelik a pohár a héten.

A Halaknak rég volt olyan jó hete, mint amilyen a mostani lesz. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Ha unod a hétköznapok unalmas ismétlődéseit, ebben az időszakban több alkalom is adódik arra, hogy színes és érdekes élményekben legyen részed! De bármennyire is nem szeretnél, foglalkoznod kell az anyagi helyzeteddel. Ne bosszankodj emiatt, viszont ha semmiképpen nem boldogulsz, kérd ki egy hozzáértő tanácsát!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét rengeteg változást hozhat. Ha úgy érzed, hogy van az életednek olyan területe, amivel nem vagy elégedett vagy esetleg ráférne a megújulás, ne késlekedj! Jobb, ha önszántadból megteszed a változtatásokhoz szükséges fontos lépéseket, mintsem kívülről kényszerítenek rá. Külföldi munka, továbbképzés, tanulási lehetőségek, ezek mind szóba jöhetnek. Ha ez az ára a fejlődésnek, akkor vállald be!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ha úgy érzed, minden és mindenki korlátoz, ki sem látszol a munkából, akkor kissé túl vállaltad magad. Próbáld meg számba venni az aktuális teendőidet és állíts fel egy fontossági sorrendet! Könnyen lehet, hogy rájössz nem is olyan vészes a helyzet, mint ahogyan elsőre azt gondoltad volna. A hét második felében már nyugalom vesz körül, használd ki a töltekezésre!

VI.22. - VII.22

Rák

Egyre gyakrabban érzed azt, hogy félreértik a szándékaidat. Az utóbbi időben rendre nem az jön ki egy-egy helyzetből, mint amit elképzeltél. Kezd már nagyon eleged lenni ebből a kellemetlen helyzetből, ezért kellene tisztázni a félreértéseket. Ha éppen arra van szükség, csapj az asztalra és szerezz érvényt az akaratodnak!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten rengeteg dolgot kell elintézned. Mindig beleesel abba a hibába, hogy erődön felül akarsz teljesíteni. De neked az adja a legnagyobb örömöt, ha mások elismerik a tudásodat, a képességeidet. A hét második felében kommunikációs problémák adódhatnak a partnereddel vagy a gyermekeddel. Ha nem akarsz vitát, próbáld meg nem elveszíteni a türelmed! Hidd el, nem ér annyit az egész!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ahogy közeledik a hét vége, úgy lesz egyre kevesebb időd és lehetőséged önmagaddal foglalkozni. Családod, gyerekeid folyamatosan új ötletekkel állnak elő, miközben előtted még feladatok tornyosulnak. Szeretnél most nagyon kitenni magadért, arra vágysz, hogy minden tökéletes legyen. A szervezés,a napi munka azonban túl sok feladatot hárít rád, ezért oszd meg a feladataidat, hiszen nem kell mindent egyedül csinálnod!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A legutolsó pillanatban eléd kerül egy terv, amellyel kapcsolatban azt érzed, nem szabad kihagyni. Mielőtt fontos lépésre szánod el magad érdemes lenne alaposan átgondolni. Jobban jársz most, ha a lelkesedésedet arra fordítod , hogy alaposan átgondold mivel vagy elégedett az életedben, és mi az, amin változtatni szeretnél. Ez a számvetés sokkal fontosabb lenne számodra, mivel fontos felismeréshez juthatsz általa.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bármit hajlandó lennél azért megtenni, hogy több pénz keress, de egyelőre ne siettesd a dolgokat! Engedd, hogy az események maguktól alakuljanak! Amennyiben megteheted, utazz el pár napra pihenni és hagyd a hátad mögött a hétköznapi gondokat. Ha egyedülálló vagy, hívd el néhány jó barátodat, meglátod mennyire jól fogod magad érezni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ragaszkodásod az emberekhez, helyzetekhez nehéz teherként nehezedik rád. Muszáj néha tisztáznod az érzéseidet, és meg kell szabadulnod a feleslegessé vált dolgoktól, hátráltató kapcsolatoktól. Az életed egy komolyabb átalakulás előtt áll. Ha kezedbe veszed az irányítást, rendbe teheted családi és baráti kapcsolataidat, ne halogass tovább!


XII.22. - I.20.

Bak

Apró félreértések nehezíthetik a mindennapjaidat, bármi is történjen, te mindenáron tarts ki az eredeti elképzeléseid mellett. Az elmúlt időszakban a legtöbb nézeteltérésed abból fakadt, hogy mások megpróbáltak eltéríteni azoktól a céljaidtól, amelyek számodra mindennél fontosabbak. Nemsokára javulni fog a helyzet, csak ki kell tartanod, és véget érnek az életedben jelenlévő hatalmi harcok!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten sokkal érzékenyebb vagy, mint általában. Ezektől az érzésektől ne ijedj meg, de kivételesen engedd meg magadnak, hogy irányítsanak. A hét közepétől felgyorsulnak az események, a munkádban, és komoly változásokra van kilátás. Ha a megérzéseidre hagyatkozol, nem hozhatsz rossz döntést, csak bízz jobban magadban!


II.21. - III.20.

Halak

A héten egyszerűen képtelen leszel a munkádra koncentrálni, sokkal inkább a szórakozás köti le minden gondolatodat. Ez az időszak felettébb kellemesen telhet és szinte bármit elérhetsz, de azért légy mindig óvatos és körültekintő. Remek időszak a mostani ahhoz, hogy meghívd a barátaidat egy kisebb összejövetelre. Csinálj valami szokatlant, mindegy mit csak örömet találj benne!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.