Heti horoszkóp: A Nyilas életében váratlan, de pozitív, örömteli események várhatók - 2022.06.20. - 2022.06.26.

Az Ikrek a munkájában és a pénzügyekben sikert sikerre halmoz. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten úgy érezheted, hogy egy végeláthatatlan rohanássá vált az életed. A munkahelyeden és a családi életedben egyaránt, a legjelentéktelenebb ügyekben is tőled várják az útmutatást, a megoldást. Ezért most a családi és a párkapcsolatodban feszültebbé válhat a légkör. Kisebb nézeteltérések adódhatnak, ezért most nagyon sok múlhat a jó kommunikáción és a másikra való odafigyelésen.


IV.21. - V.20.

Bika

Nehéz lesz kivédened a héten az utadba kerülő akadályokat. A csillagok nem igazán kényeztetnek el túl sok lehetőséggel. Talán ennek oka abban keresendő, hogy nagyratörő ambícióid türelmetlenné tesznek téged. Próbáld meg egy kicsit visszafogni magad. Előfordulhat, hogy csak arra van szükséged, hogy egy kis időre elenged az elvárásaidat. A magánéleted most sokkal több örömöt tartogat, vedd észre ezeket a pillanatokat!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A munkádban és a pénzügyekben sikert sikerre halmozol. Még az is könnyen előfordulhat, hogy te leszel az a személy, akit a főnököd a bizalmába fogad. Ebben a kiváltságos helyzetben akár több mindent is megengedhetsz magadnak. Az biztos, hogy olyan ajtók nyílhatnak meg előtted, amelyet eddig remélni sem mertél. Ráadásul a magánéletedben is úgy alakulnak a dolgok, hogy örömödben fülig ér a szád.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten a kommunikáción van a hangsúly. Szinte nincs olyan dolog, amelyet ne tudnál megbeszélni és elintézni. Sorra aratod le a babérokat, ennek ellenére a pénzügyeid mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Talán türelmesebbnek kellene lenned, de az is előfordulhat, hogy tovább nyújtózkodtál, mint ameddig a takaród ért. Próbálj ráhangolódni a párodra, nagyon elveszettnek érzi magát! Igazán megérdemli a törődést, bármennyire sok is a dolgod.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Annyi munkád lesz a napokban, hogy segítségre lehet szükséged, vagy esetleg neked kell átvállalnod valamennyit a többiek munkájából. A legjobb, ha közösen, csapatmunkában oldjátok meg a feladatokat. A kreativitásod hozzásegíthet a gördülékenyebb munkavégzéshez, bár nincs túl sok kedved az unalmas feladatokhoz. A magánéletedben nagyobb odafigyelésre vágysz, de egyelőre nem tudod, miképpen adhatnád ezt a párod tudomására.


Szűz

Mozgalmas hét elé nézel, de a kemény munkáért bőségesen kárpótolnak majd a megnövekedett bevételek. A hét közepén fennáll annak a veszélye, hogy elhanyagolod a szeretteidet a sok munka miatt. Párod nagyon megharagudhat rád és akár ennek komolyabb következményei is lehetnek, mint gondolnád. Ennek ellenére úgy érzed, hogy a most jelentkező lehetőségek túl jók ahhoz, hogy csak úgy elmenj mellettük.


Mérleg

Minden fontos elintéznivalót próbálj meg a hét elejére időzíteni, mert a hét második felében feszültséggel teli napoknak nézel elébe. Most próbálj meg minden idegszáladdal a munkádra koncentrálni, mert hosszútávú hatásai lehetnek a most vétett hibáknak. Ez a stresszes időszak igencsak megviseli az egészségedet, nem ártana odafigyelned a táplálkozásra, és a megfelelő mennyiségű pihenésre, hogy nagyobb baj nélkül átvészeld ezt a hetet.


Skorpió

A hét remekül alakul számodra, feladataid nagy részét sikerül befejezned, így nem kell komolyabb kudarcoktól tartanod. Sőt a hét közepén olyan információk birtokába juthatsz, amelyet a magad javára tudsz fordítani. Ha a most adódó lehetőségeknek csupán a felét valósítod meg, akkor is bőven túlteljesíted a héttel szembeni elvárásaidat. Népszerű leszel, sokan keresik a társaságodat. Megérdemled, mert keményen megdolgoztál érte!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Váratlan, de pozitív, örömteli események zajlanak körülötted a héten. A legjobb, amit tehetsz, egyszerűen csak hagyod, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek. Bátran sodródj az árral, hidd el, nem fogod megbánni! A görcsös akarás és ragaszkodás viszont letéríthet az utadról. Ne aggódj, pont ott fogsz kikötni, ahol számodra minden lehetőség a lehető legkedvezőbb lesz.


XII.22. - I.20.

Bak

Ha úgy érzed, hogy már régóta küzdesz egy ötlet megvalósításán, akkor figyelj jól a hét közepén, mert egy felismerésnek köszönhetően elérhető közelségbe kerülhet a megoldás. A szokottnál kissé önzőbb hangulatban lehetsz és a saját érdekeiden kívül nem igazán érdekel más. Ezzel meglepheted a környezetedben élőket, ugyanakkor rendkívül eredményessé válhatsz a céljaid elérésében. Néha belefér egy kis önzés, ne legyen bűntudatod miatta!


Vízöntő

Végre mozgásba lendülnek körülötted azok a dolgok, amelyek miatt eddig nem tudtál bizonyos lépéseket megtenni. Most már tisztábban látod az eseményeket, nyugodtabban tervezhetsz a jövőre vonatkozóan. A hét közepén előnyös üzleti ajánlatot is kaphatsz, ám nem árt óvatosan kezelned. Könnyen megeshet, hogy bizonyos részletek félre informálhatnak vagy te siklasz át egy fontos információ felett.


II.21. - III.20.

Halak

A héten felélénkülsz, és visszanyered azt a motivációdat illetve lelkesedésedet, amelyet az utóbbi időben elvesztettél. Lépj hát a tettek mezejére és ugorj fejest a feladataidba! Csak közben figyelj arra, hogy ne feszítsd túl a húrt, máskülönben megbetegedhetsz, és akkor többet léptél hátra, mintsem előre. A hét közepe izgalmas találkozásokat jelez, ha nem akarsz elköteleződni, akkor vigyázz a szívedre, mert valaki célba veheti!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak