Lifestyle

Heti horoszkóp: Kiszámíthatatlanok lehetünk, fordítsunk több időt pihenésre - 2021.06.14. - 2021.06.20.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk június 14-től június 20-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A hét első felében úgy érzed, hogy mindennel elbírsz és legyőzhetetlen vagy, a hited hajt előre. A hét második felében aztán kicsit befelé fordulsz, úgy érzed, mintha korlátoznának a körülötted zajló események és emberek, szinte minden törekvésed kudarcba fullad. Mielőtt elkezdenéd a külvilágot hibáztatni mindezért, figyeld meg magadat, hátha rájössz honnan ered ennek a gyökere.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Szenvedélyes éned ismét megszólal a lelked mélyén, és semmire sem vágysz jobban, minthogy fenekestül forgasd fel a saját életed, és ennek az állapotnak megéld minden mélységét, a feszültségekkel együtt, spersze ide tartozik a saját transzformáló erőd is. Erre alkalmat adhat egy titkos szerelem, amely egyre inkább arra sarkall, hogy vállald fel, és alakítsd át miatta az életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Anyagilag érdekes időszak elé nézel, hirtelen történő események követik egymást és mindegyikben döntési helyzetbe kerülsz, hiába is próbálod meg kikerülni. Amennyibben sikeresen kezeled ezeket a helyzeteket, az hosszútávon kifizetődő lesz, még akkor is, ha most nem úgy tűnik. A közvetlen környezetedben most szeretetet vesz körül, próbáld meg te is viszonozni mindazt, amit kapsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ne vigyél semmit se túlzásba, a terveidben is legyél óvatos, mert nem fogod tudni teljesíteni, ha túl sokat vállalsz vagy ígérsz. A héten az égiek a végletekig fokozhatja a lelkesedésedet az az indokolatlan optimizmusodat. Most tele vagy enerrgiával, úgy érzed, semmi sem lehetetlen számodra. A hét végére alábbhagy a lelkesedésed, és ekkor már képes leszel racionálisan szemlélni a céljaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érdekes alakul számodra ez a hét, az előző hetekben elindult lelki folyamatok tovább erősödnek. Átértékeled az életedet és könnyen rádöbbenhetsz, hogy a szabadságvágyad mellett mennyire fontosak számodra az érzelmek és a mély, lelki kötődés valakihez. Viszont a munkahelyeden uralkodó légkörrel egyre elégedetlenebb vagy, ennek ellenére anyagi téren megtalálod a számításaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szórakozott lehetsz, álmodozásra vágysz. Ez nem segíti elő, hogy pontosságot, aprólékos odafigyelést kívánó feladatokkal foglalkozz! Azt tapasztalhatod, hogy még a fontos találkozókat, elintéznivalókat is elfelejted. Egyszerűen kiesnek a fejedből az információk, és ha nem írsz fel mindent, akkor nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Legyél nagyon óvatos és körültekintő, ne hívd ki magad ellen a sorsot és ne bízz túlságosan a szerencsédben. A kétes dolgoktól, spekulációtól, a mellébeszéléstól tartsd távol magad, ez nemcsak a munkádra, hanem a szerelmi életedre is érvényes, mert nagy csalódásban lehet részed. Ami kezdetben egy csodának tűnhet, az pillanatok alatt pokollá válhat, te is kiszámíthatatlanabb vagy, mint általában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Minden erőddel a stabilitásra törekszel, minden felmerülő problémát bölcsen és sikeresen oldasz meg. Így van ez a munkahelyeden és a családi életedben egyaránt. Nagy szükséged van most a rendre és a keretekre, amit meg is teremtesz magadnak és a szeretteidnek. Környezeted számára is példamutató a felelősségvállalásod és teherbírásod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy kicsit aggódsz a karriered miatt, lelkileg nem érzed magad biztonságban a jelenlegi munkahelyeden a megváltozott körülmények miatt. Tovább nehezígti a helyzetet, hogy a főnököd stílúsa is egyre bántóbbá válik, de korábbi sérelmeket is cipelsz magaddal. Igyekszel minden erődet összeszedve kitartani és türelmesen diplomatikusan reagálni a környezetedre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nagyon tehetségesen tudsz több jövedelmet kiharcolni magadnak főnöködnél. Ha több pénzt szeretnél, akkor diplomatikusan fogalmazd meg az igényeidet! Régóta úgy gondolod, hogy nem becsülik meg eléggé a szakmai tudásodat a munkahelyeden. Ha ez állandósul, akkor teljesen elmehet a kedved a munkától! A magánéletedben hajlandó vagy arra, hogy sokat beszélj az érzelmeidről és ez jó hatással van a párkapcsolatodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Lassabban haladhatsz a munkáiddal, és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Érdemes türelmesnek lenned magaddal, hiszen kapkodással nem mész semmire! Adj időt magadnak azokra a feladatokra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek! A magánéletedben arra kellene koncentrálnod, hogy hétköznapi örömöket tudj adni családtagjaidnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Jó hangulatban indul a hét, meg van a kellő energiád és az akaraterőd ahhoz, hogy változtass bármin, ami zavar téged. Ne engedd, hogy menet közben a félelmeid átveegyék az irányítást, hidd el sikerülni fog, fõleg, ha a héten mindent beleadsz és nem hagysz egyetlen megoldatlan feladatot sem. Ez azért is fontos, mert hamarosan új kihívásokkal kell szembenézned, de sikerel veszed az akadályokat, csak bízz magadban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A lakó kertészkedni akartak a budapesti, XII. kerületi házánál, de hátborzongató dolog fogadta. A medencében két tetemet is talált.
Sztárok
Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...