Heti horoszkóp: Pakoljuk le a felesleges terheket - 2021.05.03. - 2021.05.09.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk május 03-tól május 09-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten intézd úgy a dolgaidat, hogy legyen elég időd magadra, próbáld megérteni az életed történéseit, gondold végig, hogy mi miért történt az utóbbi időben. Mit kell lezárnod és elengedned és mi az a cél, mi az az álom, amiért képes vagy és akarsz is küzdeni. A hited és a kitartásod továbblendíthet egy megakadt élethelyzetből és szebb jövő felé.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ragaszkodásod helyzetekhez, emberekhez sokszor tesz rád felesleges terheket. Muszáj néha tisztáznod az érzéseidet, néha itt az ideje, hogy megszabadulj a feleslegessé vált dolgoktól, kapcsolatoktól. Eljött az idő, hogy végre megértsd mások szempontjait, miközben saját vágyaidat és céljaidat nem téveszted szem elől. Most erre törekedj, ez a legfontosabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Sok tennivalód lesz a napokban, az elmúlt időszakban feltorlódtak az elintéznivalóid, amelyekkel nem tudtál foglalkozni mostanában. Érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amit már régen halogatsz. A munkádban a héten sikereket érhetsz el, de ennek ára is lesz, rengeteg munkát és erőfeszítést kell belefektetned a feladatba. A kitartásod most sikert hozhat számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Nagyon szeretnéd kézben tartani a saját előremeneteledet a munkádban és különösen a pénzügyi vonatkozások területén. A napokban meg fogod találni a módját annak, hogy miként szerezhetnél több pénzt, de előbb érdemes önmagadban tisztázni az igényeidet, céljaidat. Ha szóba kerül a fizetésed akkor őszinte lehetsz főnököddel és jó alkalom adódhat az egyezkedésre. Magánéletedben nagyon nyitott hangulatban leszel és örülsz annak, ha közös programokban lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha igazi változást szeretnél az életedben, akkor tanulj meg a szsziveddel gondolkodni. Az égiek most segítenek megtalálni a közös pontokat életednek főszereplőivel, most megértheted, hogy kire és miért van szükséged, mit tanulhattok egymástól. Lehetőséged lesz lezárni egy régi fejezetet és újat indíthatsz. Munkahelyváltásra jó lehetőségeket kínál ez a hét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A fejlődés útja az, hogy megtanulj hinni saját magadban, saját tehetségedben. Megtanulsz hinni abban, hogy képes vagy megteremteni mindazt, amire szükséged van és amire vágysz. Előfordulhat, hogy ehhez tanulásra, tapasztalatokra van szükséged, ha így van akkor ideje meglépned. Keress az érdeklődésednek megfelelő továbbképzési lehetőségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az elkövetkezendő napokban jóval érzékenyebb és befogadóbb leszel, mint általában. A héten nem árt egy kicsit befelé figyelned, hogy tisztázhasd a gondolataidat, ezáltal rádöbbenhetsz, hogy merre érdemes tovább indulnod. A hét komoly változásokat hozhat anyagilag és érzelmileg egyaránt, de igazán csak akkor hozhatod ki ebből a helyzetből a legtöbbet, ha képes leszel másokkal együttműködni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten inkább érzed, mint érted a világot. Szerencsére a szeretteid, környezeted mindig a segítségedre vannak abban, hogy egy másik nézőpontból láss rá a világra és az életed történéseire. Most megtanulhatod elfogadni a dolgokat olyannak, amilyenek. Most a megérzéseid, és a szíved a legjobb tanácsadóid. Ha van rendezni való emberi kapcsolatod, most bátran hallgathatsz mindkettőre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Érdemes a napokban sorra venned minden olyan munkahelyi megbeszélést, tárgyalást amely fontos lehet az előrelépésed szempontjából. Most nagyon jó a kommunikációs képességed, olyan megállapodásokat köthetsz, amelyek nagyon előnyösek számodra. Használd ki ezeket a segítő energiákat, az elmúlt időszak hibáit a segítségükkel kijavíthatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az anyagi megbecsülés nagyon fontos számodra a napokban a munkahelyeden és óriási motiváló erőt jelent, ha plusz juttatást kapsz. Figyelj azonban arra, hogy önmagadat nagyon könnyen azonosítod a pénzeddel, vagyis abban határozhatod meg a saját értékedet. Gondolj arra, hogy az egzisztenciád fontos része az életednek, de nemcsak erről szól a életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ez nem a gyors döntések időszaka, a régóta húzodó problémáidra nem most kapod meg a választ. Neked mindig is fontosak voltak mások, és most talán felfedezed, hogy a közvetlen környezetedban valaki igazán segítségre szorul. Te az az ember vagy, aki gondolkodás nélkül azonnal kinyújtja felé a kezét. Az égiek hálája nem marad el, legyél önzetlen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten megtalálhatnak szerencsés lehetőségek, de nehézségek is. Most fontossá válik a munka, szívesen tanulsz, örömmel tölt el egy-egy jó beszélgetés. Az elkövetkezendő napokban előtérbe kerülhet a párkapcsolatod is, ideje megbeszélni az eddig szőnyeg alá söpört problémákat. Ez számodra egy nehéz, embertpróbáló kihívás.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak