Lifestyle

Heti horoszkóp: ne hozzunk most gyors, megfontolatlan döntést - 2021.02.22. - 2021.02.28.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk február 22-től február 28-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten figyelj oda arra, hogy mit mondasz és mit teszel, jelentéktelen dolgokra ne pazarold az energiádat. Ha problémáid adódnak a munahelyed, ez a hét nem alkalmas arra, hogy a főnököddel tisztázd a helyzetet. Most rengeteg szellemi energiával rendelkezel, amit a munkádban kamatoztathatsz. Mivel most érzékenyebb vagy, ezért hamarabb megsértődhetsz olyasmin, amit máskor észre sem veszel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten több irányból is érhetnek csábítások. Új munkalehetőségek, vonzó kapcsolatok tűnhetnek fel az életedben szinte a semmiből, egy-egy pillanatra. De sajnos ezek olyan lehetőségek, amelyek ugyan olyan gyorsan eltűnnek, mint ahogy előbukkantak. A lelked mélyén elfogadod a csábító lehetőségeket, de a józan, biztonságra törekvő éned óvatosságra int. Egyelőre az a leghelyesebb, ha az egyensúlyra törekszel és nem döntesz véglegesen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mindig kudarcként és vereségként értékeled, ha nem nem tudod valakinek elmagyarázni azt, amit szeretnél vagy ha félbeszakítanak. Azt a tényt is nagyon nehezen viseled, ha nem a tiéd az utolsó szó. Semmi érzéked az udvaias kompromisszumokhoz, ami a szívedan, az a szádon. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy bár az őszinteség nagyon becsülendő dolog, de így csak magadnak okozol problémát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Nem szoktál hozzá, hogy a lassú haladás útját választod, most akkor leszel a legeredményesebb, ha kivárod, amíg a kezdeti lépések meghozzák a valódi kibontakozást. Az első lépéseket ehhez, már a héten megteheted abba az irányba, hogy rendezd az otthoni és munkahelyi problémáidat. A környezetedben egy konfliktus látszik kialakulni, de ne engedd, hogy most bármi elvonja a figyelmedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nosztalgiázáás nélkül selejtezd ki a szívednek kedves, de már elavult elképzeléseidet, mert ezek csupán az idődet és az erődet emésztik fel, hasznot viszont nem hoznak. Megfáradt kapcsolataidat is érdemes lenne végleg megszakítani. Ami a munkádban eddig csak lehetőség volt, az most megérett a megvalósulásra. Az anyagi helyzetedben a következő hetekben kedvezõ változások állnak be.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Eljött az idő, hogy nyltan kifejezd a véleményedet és elkezdheted megvalósítani a terveidet. Amennyibben házasságban élsz, ne ragaszkodj görcsösen a régi dolgokhoz, mert ezzel falakat építhetsz magad és a párod közé. A héten próbáld meg minden figyelmedet az üzleti ügyeidre irányítani, mert rendkívül előnyös üzleti tranzakcíókat köthetsz, amelyek hosszú távra megalapzhatják az egzisztenciádat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten megpróbálod lerövidíteni a sikerhez vezető utat, ezért olyan feladatokat is elvállalhatsz, amihez nincs meg a kellő tudásod. Nagyon bízol a szorgalmadban és a kitartásodban, de sajnos előbb-utóbb be kell látnod, hogy ezúttal ennyi nem volt elég. Ahhoz, hogy megóvd magad egy nagyobb csalódástól, jobban teszed, ha időben visszavonulsz és inkább kivárod a neked való lehetőséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A tökéletességre törekszel, ezzel nemcsak a saját életedetet keseríted meg, hanem a környezetedét is. Erős hajlamod van a féltékenységre, az érzelmi kapcsolataidat is tökéletesnek, minden kivetnivaló nélkül akarod megélni. Aki kapcsolatba kerül veled, annak feltétlenül számolnia kell ezekkel az elvárásaiddal. Ha boldog párkapcsoaltban szeretnél élni, át kell értékelned a pároddal támasztott igényeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten anyagi természetű vitába keveredhetsz pároddal. A veszekedés elkerülhetetlen lesz és a kialakult helyzet nyomasztóan hat a kapcsolatotokra. Olyan kapcsolatra vágysz, ahol a partnered sokkal nagyvonalúbb és lelkesebb. Nagyon nehezen tudod elfogadni azokat a korlátozásokat, amelyeket a partnered felállított, úgy érzed ez fojtogat téged és elveszted a motivációdat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Anyagi ügyied akkor alakulnak jól, ha kellőképpen következetes vagy és a sok kicsi sokra megy elvét próbálod követni. Szeretteid, családod véleményét és tanácsait érdemes lenne megfogadnod még akkor is, ha kissé elavultnak tartod a gondolkodásukat. Lehetőséged adódhat egy szakmai továbbképzésre, még akkor is, ha nem voltak ilyen irányú terveid, érdemes lenne kihasználni a lehetőséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Karrieredben most érdemes lenne kihasználnod a kapcsolataidat. Amennyibben beefolyásos ismretségeid vannak, ne legyél szégyenlős, keresd fel őket és kérd a támogatásukat. He kellőképpen nyitott vagy, akkor egy pénzügyi manőver nem várt eredményt hozhat a hét második felében. Legyél bátor, most nincs mire várni, a halogatással sokat árthatsz magadnak. olyan ügyeket tudhatsz magad mögött, amelyekkel hosszú ideje nem jutottál dűlőre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A legfontosabb, hogy tisztában legyél a saját értékeiddel. Tökéletesítsd azokat a tulajdonságaidat, amikre büszke vagy és ami révén annyi sikerélményben volt részed eddig is. A gyengeségeidet is vedd számba és törekedj azok megjavítására. Egyéniséged irigységet válthat ki másokból, ne hagyd, hogy ez elvegye a kedvedet. Most minden a szervezeted kitisztására és méregtelenítésére szolgáló tevékenység sikeres lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Most először nyilatkozott a Rákosrendezőn kialakítandó új városrész, a mini-Dubajként emlegetett részleteiről Mohamed Alabbar, a befektető tulajdonosa.
Sztárok
Hetek óta vad pletykák keringenek arról, hogy Vilmos újra régi szeretője, Rose Hanbury mellett találta meg a boldogságot, akivel állítólag jelenleg is Katalint csalja. Nos, Rose most tiszta vizet...
Lifestyle
Mivel ösztönös mozdulatsorról van szó, ezért az emberek többségének fel sem tűnik.