Lifestyle

Heti horoszkóp: sok nehézséggel kell szembenéznünk ezen a héten - 2021.02.01. - 2021.02.07.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk február 01-től február 07-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten sokféle különös és merész gondolat kísérthet meg, legszívesebben megszabadulnál ettől a csábítástól, mivel most egyáltalán nincs szükséged további komplikációkra az életedben. At elmúlt időszak megpróbáltatásai miatt kissé jobban tartasz a kockázatos tervektől, talán még túlzásba is viszed az aggályoskodást, ami pedig egyáltalán nem jellemző rád. Így viszont a legszebb dolgoktól foszthatod meg magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Csodálatosan kezdõdhet számodra ez a hét. Sok új gondolat, illetve terv foglalkoztat. Önbizalmad majdnem minden téren jó és erős. Úgy érzed vonzó vagy és érdekes, így sok minden olyat is megtehetsz, amit egyébként illetlennek és szemtelennek tartanál. Ez az újfajta bátorság és lendület előre visz, csak arra ügyelj, hogy ne állj meg félúton, ne ijedj meg még a kisebb botrányoktól vagy veszekedésektől sem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A partnerkapcsolatok és az új baráti kapcsolatok válhatnak fontossá számodra ezen a héten. Könnyen ismerkedsz és ez nem csak a közelgő Valentin napnak köszönhető. Ebben az időszakban könnyen érvényesíted az akaratodat és a magánéletedre is jut elegendő idő. A feledékenységre viszont hajlamos lehetsz, próbáld meg rendszerezni a feladataidat vagy akár oszd meg családtagjaiddal, munkatársaiddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Nagyon eredményes lehetsz a héten, ha kellőképpen diszkrét vagy és távolságtartó. Nem kell mindenki tlerohannod és főként ne éreztesd vélt vagy valós fölényedet. Várd meg udvariasan, amiíg keresik a társaságodat. Ha kellőképpen taktikus vagy, elkerülheted az álságos és félreérthető helyzeteket. Ne becsüld le a szerénység erejét és hatását. Hidd el az elkövetkezendő időszak igazolni fogja ennek a hatását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A kommunikáció és az eszmecsere révén új fejlődési lehetőségek tárulnak fel előtted a héten. Látóköröd és mozgástered kiszélesedhet, kapcsolataid tartalmasabbá válhatnak. Ez az időszak kedvező lehetőségeket teremt arra, hogy jobban megismerd önmagad , mérlegeld a lehetőségeidet. De csak akkor, ha képes vagy tárgyilagossan összehasonlítani az önmagadról alkotott képet azzal, amit a környezeted lát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Bravúros pénzügyi tranzakciók lebonyolítására alkalmas ez az időszak, gyerünk, mindent bele a sikerért! Most megtapasztalhatod, ha eddig nem voltál tudatában, mit jelent párban, csapatban dolgozni. Problémáid csak akkor lehetnek, ha eleve a nehézségekre koncentrálsz és megpróbálod leküzdeni azt a bajt, veszteséget, ami igazából nem is létezik. Ha nem vagy elég óvatos, akár egy régi barátoddal is összeveszhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Meg kell találnod a módját annak, hogy milyen formában közöld másokkal, hogy te életedben mi képvisel értéket és mi az, ami nem. Munkád nagymértékben összefügghet a kommunikációval, írás, beszéd, internet, valamint kapcsolatos lehet politikával vagy a médiával. Egyik másik baráti kapcsolatod tisztázatlan, akár még veszekedés is ki alakulhat egy-egy vélemény különbség miatt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Beleérző képességed, gazdag fantáziád és alkalmazkodó természeted elősegítik, hogy jó benyomást tegyél feletteseidre. Ennek ellenére ez nem a fontos döntések és a nagy üzeletek időszaka, hanem a kötelességvállalásé és a reális célkitűzéseké. Ha egy könnyű flörtnél többre vágysz, akkor egy Vízöntő vagy Oroszlán személynél hiába kopogtatsz, inkább várd ki a te idődet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ez az erőgyújtés, a tervezés és a kapcsolatteremtés időszaka. Különösen érzékenyen érinthet, ha kikerülnek a látókörödből azok a megbízható barátok, pártfogók, akikre minden helyzetben számíthattál. Új ismerőseiddel pedig legyél kellőképpen bizalmatlan. Apró, ám lekötelező szívességet tehetsz azoknak, akiktől az elképzeléseid megvalósítása függ. Anyagi téren kedvező fordulatra számíthatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ez a hét egy izgalmas találkozást hozhat számodra, amely hatással lehet rád olyannyira, hogy erős vágyat érezhetsz, hogy olyan dolgokat próbálj ki, amelyeket eddig nem mertél. Ezekben a napokban sokkal gyorsabban és határozottabban hozol meg fontos döntéseket. Ez az időszak komoly lehetőséget tartogat számodra, hogy változtass az életeden. Most még a szerencsés véletlennek is a kezedre játszanak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Újabb és újabb lehetőségek után kutatsz a héten, mert a jelenlegi helyzetedet nem érzed elég biztonságosnak. Törekvésed megalapozott, hiszen az elmúlt időszak kiszámíthatatlansága miatt nem árt, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben. Viszont, ha így teszel, akkor semmiben nem leszel képes igazán elmélyülni. Ez azt a veszélyt rejti magában, hogy eltévedsz a kizárólagos cél felé vezető úton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Bár általában nem igényled a luxust, nincs túlzottan drága ízlésed, most mégis tetemes összeget költesz ruhákra, kozmetikai szerekre és könyvekre. Ezen a hullámvölgyön azonban a hét közepéig túljutsz és visszatérsz az átlagos hétköznapokba. A héten sikert hozhat számodra, ha az otthonodban dolgozol, esetleg családi vállalkozásba kezdesz. Karriered akkor alakul jól, ha némi függetlenséget ki tudsz harcolni magadnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
A fogamzásgátló tabletták a terhességmegelőzés egyik legnépszerűbb formái Magyarországon is az óvszer mellett. Most megmutatjuk, mi történik, ha elfelejtetted bevenni az adagodat.
Utazás
Ez lesz a világ 6.legmagasabb épülete.
Utazás
Magyarországon rendkívül népszerű ez a hely a turisták körében, de balesetveszélyessé vált, így le kellett zárni.