Lifestyle

Heti horoszkóp: munkahelyi változásokra számíthatunk - 2021.01.18. - 2021.01.24.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk január 18-tól január 24-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten vezető szerepet kaphatsz munkahelyeden, hallgatnak rád a munkatársaid. Még akkor is te vezényelheted a munkát, ha nem te vagy a főnök. Lelkesítőleg hat rád, hogy most te diktálhatod a munkatempót. Magánéletedben több szabadságra vágysz, szívesen találkoznál rég látott barátaiddal. Biztosíts magadnak legalább a héten egy napot, amikor csak azt csinálod, amit szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nagyon vágysz most a sikerre, bőségre, jólétre, boldogságra, hát tegyél érte. Csak arra ügyelj közben, hogy a vágyott célt és az eléréséhez használt eszközt soha egy percre se téveszd szem elől. Az sem mindegy, hogy a gazdagság vagy a hatalomvágy hajt vagy a szeretteid életének jobbá tétele. Ha nem önző vágyak vezérlik a tetteidet, akkor a sors az utadba hozza a legjobb lehetőségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten rendkívül makacs vagy, ezért ne csodálkozz, ha nem úgy mennek a dolgaid, ahogy szeretnéd, ez főképpen a munkhelyeden okozhat gondot. Nehezen fogadod el munkatársaid véleményét, makacsul ragaszkodsz a saját véleményedhez. Szinte képtelen vagy most a kompromisszumra. Kedvesedet jó ötlet lenne meglepni egy apró kedvességgel, így tudtára adhatod, hogy még fontos neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Fáradtnak érezheted magad a héten, lassabban és kevesebbet tudsz dolgozni. Ez azért zavar, mert meglehetősen sok a teendőd a munkahelyeden. Nem csoda, hogy a a nap végén úgy érzed, hogy szinte semmit nem haladtál. Aggódalomra azonban nincs okod, lesz elég erőd hozzá, hogy megbirkózz a feladataiddal. A hétvégére minden a helyére kerül ettől az energiád is visszatér.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten a meggyőző erőd óriási, most még a munkatársaid is kikérik a véleményedet, sőt vezető szerepbe is kerülhetsz hamarosan. Érdemes felvállalnod ezt a felelősséget, hiszen előre juthatsz általa. Fogadd el, hogy a többiek igényt tartanak a segítségedre, ne ijedj meg a megmérettetéstől. Magánéletedre most nem jut annyi energiád, mint szeretnéd, de most azzal törődj csak, ami téged boldoggá tesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Tévedhetetlenül találsz rá a legjobb lehetőségekre, amelyek segítenek az előrejutásodban. Adj teret az érzékenységednek is, most nyugodtan bevetheted a megérzéseidet, mert nagyon ötleteket súghatnak neked. Magánéletedre is szánj egy kis időt, minden szerettedhez legyen egy-két kedves szavad, éreztesd velük, hogy mennyire szereted őket, hiszen nekik is nagy szerepük van a sikereidben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hét eleje remek kilátásokkal indul, elégedett vagy a munkáddal, élvezed a szeretteid és a barátaid társaságát és az otthoni ügyek is békésen alakulnak. Ha vannak gyermekeid akkor sok büszkeségre adnak okot ebben az időszakban. Viszont a hét közepén olyan problémákkal kell szembenézned, amelyeket elsősorban a saját temperamentumodnak köszönhetsz, ezért nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét elején legyél türelemes és megfontolt, következetes és szorgalmas, az eredmények nem azonnal jönnek, idő kell hozzá. A hirtelen meghozott döntések nem szerencsések most, többször is gondold át, rágd meg, míg végső elhatározásra jutsz és mindvégig próbálj meg a józan eszedre hallgatni. A munkahelyeden, tárgyalásokon legyél kedves és barátságos, egy jóindulatú illető a pártfogásába vehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hét elején elsősorban az otthonoddal kapcsolatos ügyek és a személyes megjelenésed köti le a figyelmedet. Valószínűleg most senki nem tud lebeszélni arról, hogy komoly változtatásokat hajts végre az életed különböző területein. Munkahelyeden váratlan akadályokba ütközhetsz, ez kissé elveszi a kedved attól, hogy tovább próbálkozz bizonyos terveid megvalósításával.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az elkövetkezendő időszakban lehetőséged adódik arra, hogy a megtakarításaidat megnöveld vagy akár egy új vállalkozásba kezdj bele. A tavalyi évben elkezdett ügyeid most beindulhatnak, terveid megvalósításához minden támogatást megkaphatsz, ha a megfelelő emberekhez fordulsz tanácsért, segítségért. A szerelmi életed fordulóponthoz érkezhet, melynek a valódi oka egyelőre rejtve marad előtted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten végre lesz időd arra, hogy szorosabbra fűzd a munkatársi kapcsolataidat, sőt néhányból akár még barátság is lehet, ha egyedülálló vagy akkor még a szerelm sem kizárt. Mindez jót tesz a csapatmunkának, jobban megismerhetitek egymást. A magánéletedben már eleged van a hétköznapok szürkeségéből, de egyelőre kilátás sincs arra, hogy hosszabb időre kimozduljatok pároddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Sok munkád akadhat, de ez nem jelent gondot számodra, hiszen tevékeny hangulatban vagy. Tudod, hogy értékes munkaerő vagy és ettől jókedved kerekedik és nagyobb motivációval látsz neki a feladataidnak. Szükséged van a pozitív visszajelzésekre, amelyeket főnöködtől adhat meg neked. A szerelemben csendes napok következnek, szinte alig találkoztok kedveseddel. Tedd tartalmasabbá az időt, amit együtt töltötök.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ide-oda kapkodjuk a fejünket: zavarba ejtő szélsőségek jellemzik hazánk időjárását.
Sztárok
Kálid Artúrt sokan Will Smith magyar hangjaként ismerik. Az is közös bennük a hollywoodi színésszel, hogy mind a kettőjüknek kemény gyerekkoruk volt.
Fashion&Beauty
Anne Hathaway szombat este ünnepelte legújabb filmjének világpremierjét, ez alkalomból pedig nem akármilyen szerelést öltött magára.