Lifestyle

Heti horoszkóp: így indul az év első pár napja - 2020.12.28. - 2021.01.03.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk december 28-tól január 03-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Fontos tanács a hétre, hogy az év utolsó napjai ne a nagy evésről-ivásról és a testi örömökről szóljon, hanem a sokat ígérő következő év tervezgetéséről.A két ünnep között megelevenedik körülötted az élet a szilvesztert vidám hangulatban töltöd. Bármi, amiben teljes szívvel tudsz hinni, az minden eséllyel meg is valósulhat, ezért fontos, hogy milyen tervekkel és gondolatokkal lépsz át a következő esztendőbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hónap utolsó hete nem egészen úgy alakul, ahogy azt előre eltervezted, de egy kis rugalmassággal ezen is könnyen túlteszed magadat. A végén még szinte örülsz is az új fejleményeknek. Az év utolsó napján annyira szeretnéd jól érezni magadat, hogy éppen ezért alakulnak másképp a dolgok. Ha képes vagy teljes egészsében elengedni magad és az elvárásaidat, sokkal könnyebben búcsúzol az óévtől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap utolsó hetében próbáld meg csökkenteni a rád nehezedő nyomást és pihenj többet, ugyanis a stressz hajlamossá tehet a megbetegedésekre. Valószínűleg nem szeretnéd az év utolsó napját betegágyban tölteni és így búcsúztatni az évet. Akár kisebb társaságban, akár a szűk család körében ünnepled a szilvesztert, vidáman és optimistán lépsz be az új esztendőbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Az év utolsó hetére elfáradtál, a legszívesebben kihúznád a telefont is, de erre egyelőre még nincs lehetőséged. A két ünnep között ismét megelevenedik körülötted az élet,, a szilvesztert családod társaságában vidám hangulatban töltöd. A következő év arról fog szólni, hogy ne mások elvárásai szerint akard élni az életedet és ezt ideje már ebben az évben elkezdeni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Egyedüllétre, magányra vágysz, ami furcsa egy Oroszlántól, de ennek a hétnek a sikere éppen azon múlik, hogy megtudod-e teremteni magad körül a csendet. Szilveszterre azonban megint teljes sebességre kapcsolsz, nem kizárt, hogy egy olyan lehetőség adódik számodra, ami majd a jövő évben fog kiteljesedni. Előfordulhat, hogy a hét utolsó napjaiban egy családi ünnep új színt hoz az életedbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hét csendes hangulatban indul, aztán szilveszterkor valaki nem érzi jól magát, ezért mindent megtesz, hogy a te hangulatodat is elrontsa. Nemcsak a békebíró szerepét fogod ellátni, hanem még arra is lesz energiád, hogy a többieket is felvidítsd, így lépsz be a 2021-es évbe, a kellemetlenségből, haragból, örömöt és derűt varázsolsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Egy munkával kapcsoaltos kisebb kudarc kissé letöri az önbizalmadat és a hangulatodat. Aggodalommal tölt el, hogy anyagi helyzeted változékony képet mutat, ez miatt nehezen tudod átadni magad az ünneplésnek és örömnek, a kritikát is sokkal nehezebben viseled. A szilvesztert is csendes hangulatban töltöd, az év utolsó éjszakáját a meghitt együttlétnek szenteled.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Egy barátoddal vagy családtagoddal vitád támadhat a pénzügyekkel kapcsolatban, de téged nem olyan fából faragtak, akit irányítani vagy befolyásolni lehetne. Arra szerencséra azért ügyelsz, hogy ne túl bántón fejezd ki a véleményedet ezzel kapcsolatban, ezzel sikerül is megúszni egy nagyobb veszekedést. Így nem csoda, hogy vidám, optimista hangulatban lépsz át a 2021-es esztendőbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A csendesebb heteknek az a legnagyobb előnye, hogy több időd jut saját magadra és a szeretteidre. Te aki folyamatosan lelkesedsz, nem bírod a tétlenkedést, állandóan úton vagy, most kicsit furcsán is érzed magad a hirtelen megszaporodott szabadidőddel. Ahogy telik a hét egyre inkább valami érdekes újdonságon töröd a fejed, ami friss energiával tölt fel téged és garantálja a szilveszter jó hangulatát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A hét elején nagy szükséged lesz a híres összpontosító képességedre. Ne hagyd, hogy a közeledő szilveszter hangulata magával ragadjon, mert nagyobb figyelemt kell fordítanod minden apró részletre a munkáddal kapcsolatban. Máskülönben felesleges többletmunkával kezdheted az új évet. Az idei évben nem vágysz arra, hogy népes társaságban búcsúztast az esztendõt, meghitt hangulatban sokkal jobban érzed magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hét első fele a megfontoltságról fog szólni, bármiféle döntés előtt alaposan gondold át, hogy hosszú távon jól jársz-e vele és nem csak egy pillanatnyi hangulat befolyásol téged. A szilveszter kellemes meglepetést ígért,amelynek vidám hangulatát sikerül a 2021-res évre is átvinni. Kapcsolatteremtő képességed csúcsformában van, amire bizony nagy szükséged lesz a következő esztendőben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Feszült, ingerült hangulatban kezdődik ez a hét számodra, pedig nincs is különösebb okod rá. A kulcsszó most az önuralom, amire most főleg a saját feszültségeid legyőzéséhez van szükséged, a hét közepére elvonulnak a vihar felhők. Az év utolsó napja nem annyira a jövő évre szóló tervezgetésről fog szólni, hanem inkább a vidámságról és a finom falatokról, a szeretteid körében töltött meghitt pillanatokból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A francia színész idén novemberben tölti a 89-et, friss fotót pedig már rég láthattunk róla, most azonban lánya, Anouchka a minap reggelizés közben örökítette meg legendás édesapját, a felvételt...
Sztárok
Andy Vajna özvegye nagyon sokáig küzdött a legfőbb álmáért, de úgy néz ki mindennek vége. Egy orvos azonban bíztatja Palácsik-Ráthonyi Tímeát.
Lifestyle
Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!