Lifestyle

Heti horoszkóp: vegyük észre a rengeteg jelet, amit kapunk - 2020.11.02. - 2020.11.08.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk november 02-től november 08-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Ez nem a visszavágások hete, önuralomra lesz szükséged, még egy kicsit szorítsd össze a fogad. Ne feledd, hogy csak az érett gyümölcsöt érdemes leszakítani. Az égiek megadját azt az erõt, amivel idomulni tudsz minden nem tetszik helyzethez. A munkáidat igyekezz letudni minél előbb, nem jó félbehagyni a dolgokat. Azután foglalkozhatsz a személyes ügyeid intézésével

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét az értékrendedrõl szól, figyelmedet a pénzügyeidre kell irányítanod. Legyél nagyon óvatos, próbálj meg nem költekezni. Bárhogy is alakul az anyagi helyzeted, azt úgy kell felfognod, mint egy lehetőséget önmagad jobb megismerésére. Minden olyan dolog, ami értékes célokkal van összefüggésben, most ne szalaszd el, részt kell venned benne. Ehhez megkapod a megfelelő támogatást is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az utóbbi időben sorra elmentek melletted a lehetőségek. A héten még is egy váratlan lehetőség kapcsán rendbe jönnek a pénzügyeid, ezáltal a jókedved is visszatér. Munkahelyeden kimagasló eredményeket tudsz felmutatni. Most elmondhatod, hogy a megfelelő helyre kerültél, kitartásod meghozta gyümölcsét családtagjaid eleinte óvtak a karriereddel kapcsoaltos túlzott áldozatvállalástól.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Túl sokat gondolkodsz, az áhított munka vagy feladat nem fog az öledbe pottyanni. Állj ki magadért, vedd fel a kesztyűt. Ha valamit el szeretnél érni, akkor vállald a vele járó küzdelmet is. Ne csak álmodozz róla, hanem higgy is benne. Komoly lehetőség várakozik a közeledben élj vele. Mindössze karnyújtásnyira van a győzelem ne, hogy elillanjon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten számos lehetőség kínálkozik a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozol, főleg azok társaságát keresed, akikkel azonos hullámhosszon vagytok. Mély érzéseket táplálsz irántuk. A héten megértő hallgatóságra van szükséged, ezáltal rátalálhatsz a problémáid megoldására. Szellemileg friss vagy, most bármivel megbirkozol.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten a társasági életed aktívvá válik, az eddigi nyugalmas napjaid felpörögnek. A pénz miatt ne aggódalmaskodj, ne sajnáld magadtól azt, amit nagyon szeretnél. Te úgy is csak a józan ész határain belül költekezel. Környezetváltozásra van szükséged, egy utazás pont megfelelő lenne, ha van párod kapcsoljátok össze a kellemeset a hasznossal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten egy történés felnyitja a szemedet, ami rávilágít a kapcsolatodra. Ha most őszinte vagy magaddal, el kell ismerned, hogy az utóbbi időben csak a te lelkesedésed tartott össze benneteket. Igyekezz rávenni a párodat, hogy változtasson a jelenlegi helyzeten. Te is próbálj ebben segíteni neki, teremts alkalmat arra, hogy megbeszélhessétek a problémáitokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ez a hét a szerelemről szól, talán vágy ébred benned egy régi kedvesed iránt. Ez a hét régi emlékeket, embereket hozhat vissza az életedbe, melyek miatt igen csak nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Ha valakivel találkozol a múltadból, az okkal történik. Minden deja vu érzésnek jelentősége van számodra, figyelj oda a jelekre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten elbizonytlalanodsz, ne kényszerítsd magad olyan útra, amiben nem hiszel igazán. A valódi álmaidtól messze van, és nem vezet sehová. Fontos, hogy a héten tudj nemet mondani, amikor szükséges és legyél határozott, amikor azt kívánja meg a helyzet. Ha most nem vagy elég határozott fontos lehetőséget szalaszthatsz el, olyan lehetőséget, amire talán hosszú évekig nem lesz lehetőséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Túlságosan türelmetlen vagy, főleg szeretteiddel, igazán nem érdemlik meg, hogy rajtuk vezesd le frusztráltságodat. Annyi probléma nehezedik a válladra, hogy most nehezedre esik a bocsánatkérés. Van egy másik módja is a bocsánatkérésnek. Főzz egy finom vacsorát, vagy lepd meg őket valamivel, amire talán régóta vágynak, teremts békét a családi életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Régi ügyek kerülhetnek újra elő, párod vagy a környezetedben valaki provokálhat, amitõl hamar elveszted a türelmedet. De a sors nyerő lapokat ad a kezedbe, győztesként jöhetsz ki egy olyan szituációból, ahol az elején vesztésre álltál. Ráadásul se erőd, se hangulat nien lett volna kemény küzdelembe belemenni. A héten jót tenne neked, ha egy kis időre levonulhatnál a világ zajától.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Gyengéden és romantikusan hódítasz a héten. Nagyon vonz a romantika, a gyertyafényes, esti szórakozás. Most aktívnak kell lenned, a csillagok támogatnak, hogy elmélyítsd pároddal a kapcsolatotokat. He lelég nyitott vagy rá, akkor a nagy szerelem is megtalálhat, de azért neked is tenned kell. Aktívan keresned kell az ismerkedési lehetőségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.