Lifestyle

Heti horoszkóp: új szerepekben próbálhatjuk ki magunkat - 2020.10.12. - 2020.10.18.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk október 12-től október 18-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten vezető szerepet kaphatsz munkahelyeden, hallgatnak rád a munkatársaid. Még akkor is te vezényelheted a munkát, ha nem te vagy a főnök. Lelkesítőleg hat rád, hogy most te diktálhatod a munkatempót. Magánéletedben több szabadságra vágysz, szívesen találkoznál rég látott barátaiddal. Biztosíts magadnak legalább a héten egy napot, amikor csak azt csinálod, amit szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten lehetőséged adódhat arra, hogy beleszólhass abba, hogy mi és hogyan történjék a munkahelyeden. Munkatársaid tisztelnek és hallgatnak rád, kikérhetik a véleményedet. Használd ki ezt a remek időszakot és mutasd meg, hogy mire vagy képes. Szerelmi életedre jellemző lehet, hogy tanácstalan vagy, elbizonytalanodtál, hogy valóban azt nyújtod-e kedvesednek, amire ő vágyik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten rendkívül makacs vagy, ezért ne csodálkozz, ha nem úgy mennek a dolgaid, ahogy szeretnéd, ez főképpen a munkhelyeden éleződhet ki. Nehezen fogadod el munkatársaid véleményét, makacsul ragaszkodsz a saját véleményedhez. Szinte képtelen vagy most a kompromisszumra. Kedvesedet jó ötlet lenne meglepni egy apró kedvességgel, így tudtára adhatod, hogy fontos neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Fáradtnak érezheted magad, lassabban és kevesebbet tudsz dolgozni. Ez azért zavar, mert meglehetősen sok a teendőd a munkahelyeden. Nem csoda, hogy a a nap végén úgy érzed, hogy szinte semmit nem haladtál. Aggódalomra azonban nincs okod, lesz elég erőd hozzá, hogy megbirkózz a feladataiddal. A hétvégére minden a helyére kerül ettől az energiád is visszatér.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten a meggyőző erőd óriási, most még a munkatársaid is kikérik a véleményedet, sőt vezető szerepbe is kerülhetsz hamarosan. Érdemes felvállalnod ezt a felelősséget, hiszen előre juthatsz általa. Fogadd el, hogy a többiek igényt tartanak a segítségedre, ne ijedj meg a megmérettetéstől. Magánéletedre most nem jut annyi energiád, mint szeretnéd, de most azzal törődj csak, ami téged boldoggá tesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten jó érzékkel találsz rá a legjobb lehetőségekre, amelyek segítenek az előrejutásodban. Adj teret az érzékenységednek is, most nyugodtan bevetheted a megérzéseidet, mert nagyon ötleteket súghatnak neked. Magánéletedre is szánj egy kis időt, minden szerettedhez legyen egy-két kedves szavad, éreztesd velük, hogy mennyire szereted őket, hiszen nekik is nagy szerepük van a sikereidben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten kialakuló feszült helyzetek igen csak próbára teszik a türelmedet. Tanácsos lenne még egy kicsit várnod egy fontos döntés meghozatalával. Próbálj meg higgadt maradni, még a lényegtelen történések is olyan váratlan feszültségeket válthatnak ki belőled, amelyeket most nem leszel képes kontrollálni. Ne hagyd, hogy bárki is elbizonytalanítson, próbáld meg határozottan képviselni az érdekeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten megszaporodnak a feladataid, annyi munkád lesz, hogy néha úgy érezheted, hogy képtelen vagy teljesíteni, szinte soha nem érsz a végére. A merészség és a kezdeményező hozzáállás most sokkal közelebb vihet az álmaid és a céljaid megvalósításához, ezáltal a problémáidnak is gyorsan a végére járhatsz. Engedd el azokat a helyzeteket, ahol nem lehetsz önmagad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten úgy érezheted, hogy szinte egy helybe toporogsz, szinte semmi nem halad előre körülötted. Ne veszítsd el a türelmedet, mert ez csak a látszat, a háttérben már olyan dolgok alakulnak, amiről igaz, hogy még nem tudsz, de általuk hamarosan sokkal szebb színben látod a világot. A dolgok akkor is változnak, amikor nincs róla tudomásod, ez a helyzet megtaníthat téged arra, hogy higgy a gondviselésben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ötletesen oldod meg a feladataidat, de szükséged is lesz az ügyességedre. Jobban be kell osztanod az idődet, nagyobb hatékonyságot követelnek meg tõled a munkahelyeden. Nem most van itt az ideje annak, hogy beszélgetéssel és kávézással töltsétek el a napot. Magánéletedben most arra vágysz leginkább, hogy sok közös, önfeledt percet oszthass meg szeretteiddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Általában optimista vagy, élvezed az életet, most azonban kénytelen leszel visszafogni a vágyaidat és nem tehetsz mást, mint hogy korlátozd a szabadságodat, mozgásteredet. Ezt nagyon nehezen viseled, kivéve, ha egy kreatív munka vagy időtöltés leköti a figyelmed. Használd fel ezt az időt olyan tevékenységekre, amelyeket már régóta szerettél volna kipróbálni és örömet okoznak neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Sok munkád akadhat, de ez nem jelent gondot számodra, hiszen tevékeny hangulatban vagy. Tudod, hogy értékes munkaerő vagy és ettől jókedved kerekedik és nagyobb motivációval látsz neki a feladataidnak. Szükséged van a pozitív visszajelzésekre, amelyeket főnöködtöl adhat meg neked. A szerelemben csendes napok következnek, szinte alig találkoztok kedveseddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.