Heti horoszkóp: Ideje kikapcsolódnia az Ikreknek - 2019.03.11. - 03.17.

Biztonságban érzi magát a Kos. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk március 11-től 17-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Meglepődhetsz azon, mennyire kiegyensúlyozott és nyugodt vagy, hisz nemrég még viharaid kellős közepén próbáltál menedéket találni. Talán a munkádban érkező sikerek, vagy egy nagyobb összeg érkezése adja a biztonságot, jókedvet. Érzed, tudod, hogy mit kell tenned, hogy akár milliók érkezni tudjanak. A divatra, vágyaidra költesz is most pénzt, de befektetésen is gondolkozhatsz, pontosan tudod, mibe érdemes belefogni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha nem is sikerült még teljesen elcsendesedned, de már nincs benned az a nagy robbanó energia, mely kiselejtezett mindent, aminek már nem volt helye az életedben. Érzelmi hullámzásaid még így sem tesznek sótlanná, ember legyen a talpán, aki ki tud számítani! Szerencsére mindez tele van gondoskodó szeretettel is, mely hol máshol mutatkozhatna meg a legjobban, mint a konyhában – mindenki örömére!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ha tanulnod vagy valamire nagyon koncentrálnod kell, s nem megy, ne erőltesd! Kicsit pihenj meg, kapcsolódj ki pároddal, menjetek el moziba, kiállításra, kirándulni - engedd meg, hogy beálljon az egyensúly! A mérték szót azonban tartsd szem előtt, mert a lustálkodásba is beleragadhatsz - mikor érzed, hogy indulni kell, ne hezitálj! Mindez munkádra is vonatkozik, ahol szintén egyik végletből a másikba eshetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Hidd el, túlzott smink, divat nélkül is odavannak érted hódolóid, kár mást mutatni, mint aki vagy! Tedd félre a külsőségeket, ami nem csak a szerelemre vonatkozik, de az élet más területeire is! Ne ess hasra a káprázat előtt, ne a sznob világ irányítsa vágyaidat, álmaidat! Érdemes régóta együtt élt párodra figyelned, aki most meglehet csendes, mégis oly nagy lendületet ad neked – ne menj el mellette hála nélkül!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Elmegy az energiád, ha beengeded az aggódásokat! Higgy szerelmedben, gyerekeidben, na meg leginkább magadban! Ha jönnek a félelmeket hozó gondolatok, engedd át őket magadon! Munkádban nagy szükséged van a figyelmedre, akár komoly kihívások is érkezhetnek. Ezeket meg kell oldanod – de nem is marad el főnököd, üzlettársaid elismerése - csak ne érzelmi hullámzásaid irányítsanak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyon különleges emberekkel találkozhatsz, akik egyik oldalról vonzóak, másik oldalról akár meg is ijeszthetnek. Próbálj meg nem ítéletet mondani fölöttük, amiben nagymester vagy - legyenek bár ezen vagy azon az oldalon! Ne csodálkozz, ha megérint egy szerelem, még az sincs kizárva, hogy az utcán fedezitek fel egymást! Ezzel a csodálatos érzéssel át is tudod vészelni a családoddal, szüleiddel való konfliktusaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az érkező kölcsön vagy hagyatéki pénz nagyban hozzájárul otthonod alakításához, de az sincs kizárva, hogy párodnak utalnak át egy nagyobb összeget, melyet már igen vártok. Érzelmi hullámzásaidat – melyek tele lehetnek aggodalmakkal, félelmekkel – ne terheld rá szeretteidre, szerelmedre, gyerekeidre! Higgy bennük, hisz te is tudod, hogy anélkül nem lehet elérni semmit sem, akár példát is mutathatsz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne lepjen meg, ha többször is a héten a figyelem középpontjába kerülsz! Akár még az utcán is keveredhetsz olyan helyzetbe, hogy mindenki rád néz, ahol szavaidnak döntő jelentősége van, bölcsesség és nagyon mély érzések jelennek meg bennük. Ha párod és családod között feszültség keletkezik, ne állj be kéretlen segítőnek! Engedd, hogy megvívják a maguk harcát, hogy csiszolódjanak – vihar után mindig tisztább a levegő!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Munkád gyümölcse megérkezik pénz formájában, mely elégedettséget okoz. Ám ne hagyd, hogy a sznob világ nagyobb hatással legyen rád, mint kellene, mert akkor, ahogy jön a bevétel, úgy megy is, nem érzékelve a kiadások jelentőségét. Leginkább otthonod a ludas benne, ahová szebbnél szebb dolgokat találhatsz, de a kommunikációs és közlekedési eszközök is veszélyeztethetik bankszámládat, na, meg régóta együtt élt párod is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Csodaszép vagy, ne csodálkozz, ha megérint egy nagy szerelem! Hidd el, minden divat, smink, káprázat nélkül is vonzó vagy, kár egy csomó pénzt elkölteni olyan dolgokra, melyekkel talán nem is rezegsz össze! Gyerekeid nagyon mély hatással lehetnek rád, nyitva szíved, még akkor is, ha hozzák bőségesen a feladatokat. Ha babaáldásra vágysz, itt van az ideje, fogalmazd meg, mit szeretnél, s várd a csodát!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Vigyázz pénzedre, mert könnyen becsapható vagy! Rá tudnak beszélni még olyan dolgokra is, melyeket egyébként soha nem vennél meg, vagy új gazdára talál bukszád, nem figyelve rá, táskád tetejére téve. Védd ki a családoddal, szüleiddel való vitákat, veszekedéseket egy megértő mondattal, hisz most szavaiddal akár gyógyítani is tudsz - mélyen érzed a körülöttedlevők érzéseit, annak ellenére, hogy mást mondanak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Az biztos, unatkozni nem lehet melletted! Egyik végletből a másikba esve nem mondható el rólad, hogy sótlan vagy. Meglehet, te is elfáradsz ebbe a nagy hullámzásba, úgyhogy próbálj mértéket tartani mindenben, legyen az pörgés vagy lustálkodás! Barátaidra mindenképp szánj időt - bár munkád miatt ez nem is olyan könnyű – nagyon jó beszélgetések várnak rátok, melyek tele vannak titkokkal, mélységgel, felfedezésekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!