Heti horoszkóp: A Tízmilliószoros napot használjuk jóra - 2019.11.18 - 11.24.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk november 18-tól 24-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Nehéz időszakodnak vége, megkönnyebbülve lélegezhetsz fel, bár a Tízmilliószoros nappal kezdődő hét komoly próbák elé állíthat még most is. Vigyázz, türelmetlenségedben ne kívánj olyant, amit később megbánsz, hisz most minden teljesül! Leginkább szerelmeddel, gyerekeiddel gyűlhet meg a bajod, elveszítve türelmedet, érzelmi hullámzásaidra hallgatva, de családod, szüleid is ki tudnak hozni a sodrodból, ha nem vagy éber.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Iktass be mindennapra egy jó, kiadós sportolást, ezzel ki is védve azokat a csatákat, melyeket családod tagjai, szüleid provokálhatnak türelmetlenségükkel, hangulatingadozásaikat követve! A Tízmilliószoros nappal kezdődő hét lehetőségét használd ki, mondd ki, mit szeretnél, s engedd teljesülni! Az utakon ne rohanj, ne legyél türelmetlen, ami szavaidra is vonatkozik, kerüld el, s ne provokáld a vitákat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Váratlan nehézségekre számíts, főleg az utakon, a kommunikáció területén, ami jelentheti azt is, hogy telefonod, számítógéped, autód megadja magát, akadályokat gördít eléd. Egy pillanatig sem kell aggódnod, hisz angyalaid veled vannak, sőt, még a Tízmilliószoros nap lehetőségét is kihasználhatod - mellyel kezdődik a hét – kérj, s adatik! Ha főnököd angyallá válik, ne csodálkozz, nem csalás, nem ámítás!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Messze kerüld el a boltokat, ahol minden butaságot összevásárolhatsz! Még vágyaid megfogalmazásában is legyél résen, hisz a Tízmilliószoros nap minden kívánságodat teljesíti, ne legyen sírás később, hogy amit kértél, a nyakadon marad! Türelmetlenségedet, a benned levő nagy feszültségeidet sportold ki, nem csak családodnak okozol velük nehézséget, de neked is terhet jelent! Rendezd át otthonod, az is segítségedre van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Mindkét oldaladat meg tudod mutatni a világnak – a hisztis, türelmetlen, „már tegnap késő volt”, s a gondoskodással és szeretettel teli, igazi jó vezetőt is. Ha az utóbbi mellett döntesz, ne hagyd ki egyik nap sem a sportolást, kérd a Tízmilliószoros nappal kezdődő hét energiáit, hogy segítségedre legyen ebben! Szavaidra tudatosan figyelj, számolj tízig, mielőtt el kezdenél kötözködni, kritizálni – ne tégy olyat, ami te sem szeretnél kapni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Váratlan fordulatok nehezitik a heted, főleg a pénzügyekben érkező kiadásokat érintve, mégsem kell aggódnod! A Tízmilliószoros nappal kezdődő hét energiája teljesíti minden kívánságod, angyalaid mindent megadnak - talán még ki sem kell gondolnod. Ám titkos dolgokba ne menj bele, melyek pedig meglehet, most nagyon vonzanak, de amik hatását még ők sem tudják semlegesíteni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az érzelmek viharaiban, egy csalódás fájdalmában nehéz jó döntéseket hozni, úgyhogy jobban jársz, ha a Tízmilliószoros nap kívánságát rábízod a Jóistenre, s azt mondod, hogy „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”. Így valóban tudnak rád vigyázni angyalaid, s még türelmetlen sem leszel, megkímélve magad egy csomó fölösleges pénz kidobásától, melyet segíthetsz azzal is, hogy elkerülöd a boltokat, nagyobb vásárlásokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha nem mész bele titkos dolgokba, teljes harmóniában vagy főnököddel, de még magaddal is, minden, amit szeretnél, sikerül. Használd ki a Tízmilliószoros napot, mellyel a hét kezdődik, mondd ki kívánságaidat, halld meg belső hangod! Egy szerelem, gyerekeid csodája még mindig megbabonázhat, le tudnak venni a lábadról végtelen szeretetükkel, odafigyelésükkel, segíteni akarásukkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne bosszankodj, ha nem jön össze egy utazás, tanulmányaidban, jogi ügyeidben nehézségek érkeznek – szerencsére nem sokáig tartanak, ahogy jönnek, úgy mennek is! Kérd a Tízmilliószoros nap segítségét, mellyel kezdődik a hét, bár jól fogalmazz, hisz minden vágyad, kívánságod teljesül! Otthonodban figyelj a vízcsapokra, ha baj van velük, javíttasd meg, nem hiányzik, hogy árvízre érj haza!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Aggódásaid, félelmeid kivetítése senkinek sem kell, leginkább szerelmedet, gyerekeidet terhelheted velük. Higgy bennük, meg tudják oldani problémáikat, melyet segíthetsz egy biztató kívánsággal, melyre lehetőséget ad a Tízmilliószoros nap is, amivel kezdődik a hét. Titkos dolgokba ne menj bele, a végeredmény csalódást okozhat! Annál inkább beszélj, mesélj, öröm hallgatni szavaidat, meséidet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne hagyd, hogy párod türelmetlenségével kiborítson, melyet még családod is hergelhet - legjobb, ha most messzebb állsz tőlük, hogy ne hassanak rád! Kérd a Tízmilliószoros nap energiáját, mellyel kezdődik a hét, jól fogalmazva meg vágyaidat, álmaidat! Leginkább munkádban, pénzügyi dolgaidban kaphatsz most nagy segítséget, angyali támogatást - akár milliók is érkezhetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ne rohanj, ne ess el saját lábadban, nincs szükséged arra, hogy ágyban maradva nézd mások programját! A Tízmilliószoros nap erejét használd ki, mellyel kezdődik a hét, mondd ki vágyaidat, álmaidat, ami lehet egy rég óhajtott utazás is, természetesen messzire, egy tengerpartra. Ha nem vagy türelmetlen, munkádhoz nagyon sok segítséget kapsz, meg tudod mutatni vezetőképességed, amit most el is ismerhetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!