Heti horoszkóp: Valósággá válnak a Szűz álmai - 2019.07.22.- 07.28.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk július 22-től 28-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Vége a nehéz időszakodnak, megpihenhetsz, angyalok vigyázzák minden lépted. Titkos dolgokba is keveredhetsz, melyek támogatnak, előző életekből érkező segítségek itt vannak. Tudatosan csendesedj, hogy meghalld belső hangodat! Érdemes az ezotéria ösvényeire is rálépni, olyan információk találhatnak meg, melyek problémáid megoldják, a mostani nyitottságod - segítséged. Egy szerelem érkezésén se csodálkozz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Minden álmod itt van, angyalaid hozzák - barátaid, párod, családod, szüleid képviselik őket. Ne állj ellent, hagyd magad! Mint mindig, most is igazán tudod élvezni az életet, ám most mégis valami más! A benned levő angyali szeretet miatt több annál, mint amit csak az életörömök tudnak adni, s ezt mindenki felé árasztod is. Együttérzésed, segítőkészséged emel a magasba, mely gondoskodó szeretetben is kifejeződik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Milliók érkezhetnek, munkád, nagyon jó üzletkötéseid, avagy egy lottószelvény számainak megérzése által. Álmodban is megláthatod a nyerőszámokat, érdemes papírt tenni ágyad mellé, nehogy elfelejtődjenek! Vége a nehéz időszaknak, türelmetlenséged, ami akadályteremtő, messze van. Végre az lehetsz, aki - tudásod bölcsességként mutatkozik meg. A sportot, mely középpontodba visz, ne hagyd abba, ami biztos, biztos!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Angyal vagy, nem fér hozzá kétség – jól is érzed magad. Nem csak kedves mosolyod varázsol el mindenkit, de szépséged, segítőkészséged is, na meg a benned levő gondoskodó szeretet, mely a konyhában is ki tud bontakozni, finomabbnál finomabb falatokat készítve szeretteinek. Talán minden hátterében az a nyugalom áll, amit nyaralásod, pihenésed teremt - ha igaz, egy tengerpart van a hátad mögött, ami mindig életed álma.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Öröm veled lenni, csodálatos vezető, király vagy! Nem erővel, akarattal, de példamutató együttérzéssel mutatsz irányt. Nem kell ezen csodálkozni, hisz angyalaid ott vannak a háttérben, hagyd, hogy vezessenek! Érdemes elcsendesedned, rengeteg fontos információt kaphatsz tőlük - menj el szenthelyedre, mindezt még inkább fokozva! Mosolyod mindenkit biztat, ami teremt is egy szerelmet, ha arra vágysz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Álmaid, vágyaid valósággá válnak, talán ki sem kell mondanod őket, angyalaid hozzák. Ha minden igaz, pároddal, barátaiddal nyaralsz valahol, s végre el tudnak csendesedni gondolataid, melyek zizegése az utóbbi időben sok nehézség okozóivá váltak. Alkoss, kapcsolódj a művészetekkel, nyisd vele szíved, lépj ki az időből! Ha még nincs itt a pihenés ideje, akkor is jól vagy, hisz nagyon jól állnak most a csillagok!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Munkádban, céljaidban, egészségeddel kapcsolatban nincs olyan dolog, melyet ne érnél el, hatalmas hátszél tol előre. Érzelmes, végtelen szeretettel és gondoskodási vággyal teli hangulatod mindenkit köréd vonz, ami nem csoda, hisz már messziről érezni lehet az illatokat, melyek konyhádból érkezve csalogatják szeretteidet, de még az idegeneket is. Kapcsolódj a művészetekkel, csodák kerülnek ki kezeid közül!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Itt a szerelem, a babaáldás, amit szeretnél minden, talán még ki sem mondanod vágyaidat, álmaidat! Meglévő kapcsolatodat is az angyalok vigyázzák, minden akadályt elhárítva, megpihenhetsz, a boldogságban megfürödhetsz! Igaz, már hosszabb idő óta a helyeden vagy, érzed, tudod a határaidat. Azért is tud ez a „Rend” - mely szeretetet és boldogságot hoz - körülötted lenni, sok munka, lemondás van mögötte.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szerencsés vagy, ha épp nyaralsz valahol, leginkább egy tengerpart mellett, ami lehetővé teszi, hogy befelé fordulj, rendet tegyél magadban, elengedd fájdalmaidat, csalódásaidat, s újra megtaláld azt a nagy hitet, mely egyébként mindig jellemez. Otthonod is lehet ennek háttere, pláne, ha kapcsolódsz a művészetekkel. Alkoss – legyen ez bár festés, írás, fotózás, zenélés! Ha mersz felelősséget vállalni magadért, gyógyulásod felgyorsul.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Csodálatos kirándulások, utazások, beszélgetések részese lehetsz, amit érdemes tudatosítani, megfogalmazni értékét, nagyszerűségét! Nem csak régóta együtt élt pároddal tudtok most mindent megbeszélni - hozott zárkózottságod ellenére - nagyon könnyen kapcsolódsz még az utca emberével is, ami kitágítja a világot, csodálatos embereket mutat meg, hoz be szívedbe. Beszélj, mesélj, elvarázsolod hallgatóságod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne menj el a lottózó mellett, meglehet, vár rád ott egy nagy összeg! Munkaeszközeid lecserélésének itt az ideje – talán azok kicserélésének szükségessége hozza a nyereményt. Ám csak egy szelvénnyel játssz, hisz ha érkeznie kell a pénznek, angyalaid azon keresztül is tudják hozni, ne ess az akarat csapdájába, melytől megijednek, messze mennek! Az érkező milliók ne vakítsanak el, nem kell mindet azonnal elkölteni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Szerelem, szerelem, szerelem! Ez babaáldás is lehet, ha már arra vágysz - minden kívánságod teljesül, mely családoddal, otthonoddal, gyerekeiddel, párkapcsolatodban szeretnél. Nem csoda, hisz az angyalokkal most nagyon tudsz kapcsolódni! Súgd meg nekik kívánságaidat, tegyél értük - teremtőerődet megsokszorozzák! Te is egy angyal vagy gondoskodó, együttérzéssel teli nagy szereteteddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!