Heti horoszkóp: Kerülje a vásárlást a Mérleg - 2019.03.25. - 03.31.

Figyeljen az utakon a Szűz. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk március 25-től 31-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A munkádban érkező megérzéseid hozzák a sikereket, na meg persze, az a higgadt és nyugodt bölcsesség, mely árad belőled, amit főnököd, üzletpartnereid is észrevesznek. Ennek hatása a pénzügyi vonalon is megjelenik, megérdemelten érkezik annyi, amennyire szükséged van. A szerelemre irányuló költekezéseid azonban már- már túlzottak, akár a divatos ruháid nézed, akár a megvásárolt élmények kiadásait.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Hova bújt higgadtságod, nyugalmad? Se perc alatt ki tud párod, avagy főnököd hozni a sodrodból, s ha te „fújtatsz”, akkor az nagyot szól! Próbáld ezt enyhíteni megértéssel, a dolgok átlátásával, ha úgy érzed, hogy változásra van szüléséged, lépj magadtól, ne várd meg a robbanást! Érdemes akár munkát is váltani, ha már nem érzed magad jól ott, ahol vagy, hisz mindennek van eleje és vége, ha egy ajtó csukódik, a másik nyílik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Állj ki magadért, főleg a munkádban, ha nem akarsz beteg lenni, s azzal csúszni ki az ütközések elöl! Szépen és okosan beszélsz. Figyelmed munkatársaid figyelmét kiváltja, s onnét már lehet kompromisszumot kötni. A most itt levő mély együttérzésed talán egy angyallá varázsol. Talán még rá is csodálkozol, hogy minden ajtó nyílik előtted, az akadályok maguktól megszűnnek – igen, angyalaid vannak a háttérben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne terheld aggodalmaiddal, félelmeiddel szerelmedet, gyerekeidet, hidd el, nem segítesz nekik velük! A világnak való megfelelési kényszert is tedd nagyító alá, amit elfojtasz magadban, azt előbb – utóbb valahol, valakin „levered” - például most barátaidon. Szeretteid körbevesznek, próbálnak kilendíteni türelmetlenségedből. Régóta együtt élt párodra különösen figyelj, hozza a megnyugvást, bölcsességet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Minden tanulás, külfölddel való kapcsolódás jól megy, nyitott vagy a tudásra, hited hatalmas. Ha mocorog benned egy utazás utáni vágy, ne csodálkozz - kezdd el tervezni, hisz minden a gondolattal kezdődik, „vesd el a magot”! Jogi ügyeidben remek gondolataid támadnak, melyeket írj fel, ne engedd elveszni! Ám szüleiddel még véletlenül se keveredj vitába, akkor se, ha provokálnak, pláne, ha még párod is belép a ringbe!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha autóban utazol, ne sminkelj, ne telefonálj kihangosító nélkül, akár nagyobb árat is fizethetsz ezekért a apróságokért! Bárhova mész, mindenhol csodálatos emberekkel találkozol, talán még az utcán is csak angyalok járnak, akik mindenben segítségedre vannak. Ha egy nagyobb beruházást tervezel az egészséges táplálkozással kapcsolatban, kicsit told el, most érzelmeid nem jó irányba vihetnek, hagy ülepedjenek le gondolataid!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Próbáld meg elkerülni az üzleteket, de még az internetes áruházakat is! Egyik butaság kerül a másik után kosaradba - melyeket később persze, hogy megbánsz – előzd meg őket! Szerelmeddel, gyerekeiddel konfliktusba kerülhetsz a pénz miatt, ahol a megoldást a mérték adja. Próbáld megtalálni a kompromisszumot, hisz minden vitának, feszültségnek két oldala van, biztos a másik félnek is van valamennyi igazsága!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Érzelmeidet felkorbácsolhatják szüleid, provokálhat családod, miért hagyod magad? Miért engeded, hogy kibillentsenek középpontodból, melyre legjobban úgy vigyázhatsz, ha sportolsz vagy meditálsz. Ha mindenkivel meg tudod találni a hangot, velük is menni fog! A pénzügyi vonal bősége lehetőséget hoz, hogy többet adakozz, mint máskor, mely egy gesztus mindenki felé, ami pozitív hozzáállásodat jelzi.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nagyon szép vagy, melyre nem csak mosolyod hívja fel a figyelmet, de divatos ruháid is, melyeket gondosan össze is válogatsz. Az autóban azonban ne sminkelj, a telefonnal is óvatosan, nem hiányzik semmi probléma, figyelj az útra! Ha egy titkos szerelem megkörnyékez, tudd, hogy annak ára van - döntésed előtt mérlegelj, hogy mi éri vagy nem éri meg! Titkos iratok után ne most kutass, nagy a lebukási veszély!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Érkezik bőségesen pénz - pláne, ha elmered engedni, mely mutatja, hogy van hited a munkádban. Épp ezért pénz miatt ne állj le vitatkozni, veszekedni barátaiddal, sokkal többet érnek a kapcsolatok, mint az, amit bármikor meg tudsz teremteni! Bármire vágysz, tedd nagyító alá, hogy valóban a te vágyad –e, vagy csak a külvilágnak akarsz vele megfelelni, így egy részét el is engedheted, felszabadulva mások nyomása alól.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha sikerül ráérezned, hogy főnököd mit szeretne, meglehet, nem borítod rá az asztalt, melyet egyébként ösztönösen tennél. Jó passzban vagy, talán mert egy szerelem rád talál, szépnek érzed magad, melyet divatos ruháid is támogatnak. Mindezt nyugtázza kedves mosolyod, melyben most a flört energiái is benne vannak, megbabonázva a másik nemet, akik semmire sem tudnak szinte nemet mondani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha nem találod hited, valahol elveszett, menj el szenthelyedre, kicsit csendesedj, önmagad középpontjában biztosan meglesz! Barátaid is ki tudnak zökkenteni aggódásaidból, már az is elég, ha felhívod őket telefonon, egy pillanat alatt mélyreható beszélgetés alakulhat ki. Nagyon sok kedves emberrel találkozhatsz, akikről érzed, hogy már ezer éve ismered őket, pedig eddig még nem láttátok egymást – igen, előző életben éltél már velük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!