Heti horoszkóp: Ragyognak az Ikrek szülöttei - 2019.03.18. - 03.24.

Türelmetlen lehet a Bika. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk március 18-tól 24-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne feszülj rá a világra, barátaid véleményére, a másik nemre, ne akarj szebbet és jobbat mutatni, mint aki vagy, azzal elrontva mindent! Pontosan tudod, érzed a határaidat, egy mély bölcsesség fogja kezed, ne gondolkozd túl a dolgokat! A benned levő tudás, együttérzés és határok betartása sikerekben és pénzben is megjelenik, akár egész nagy változások is jöhetnek minden területen, megújítva életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Hova rohansz? Miért vagy türelmetlen? Rád nem jellemzően, miért nem adod meg mindennek az időt, főleg a munkádban, üzleti kapcsolataidban? A benned levő feszültséggel talán még főnöködnek, üzlettársaidnak is nekimész, letörve a talán épp kibomlani akaró „friss hajtásokat”. Kötelező a sport, ami kivezeti a fölösleges energiákat, ráadásul még egészséges és szép is leszel - bár te még akkor is szép vagy, ha dühös vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Napsugárként ragyogsz, mindenhol árasztva melegséged, együttérzésed, szereteted. Körül is vesznek, egy percig sem lehetsz magadban - de hát nem is akarsz, hisz tudásod át akarod adni a nagyvilágnak. Meg is kapsz minden segítséget - bármihez nyúlsz, bármit szeretnél - mintha angyalaid melletted lennének, s minden akadályt megszüntetnének. A túlzásokra azonban figyelj, a Nap is tud perzselni, keresd a középpontodat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ha épp utazol valahova, netán egy tenger felé – ne csodálkozz! Álmaid valóra válthatnak. A pénzköltésben a héten kirukkolhatsz, ahol a divatos holmik előtérbe kerülnek. Otthonod is pénznyelő, hisz mindig meglátsz valami elbűvölő kedvességet, melyet nem lehet otthagyni. Nagyon jó megérzéseid azonban segítik a pénz pótlását, akár álmodban is jöhetnek jobbnál jobb megoldások.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érzelmes hangulatodban mindenkiről gondoskodni szeretnél, mely meglehet párodnak már sok, nem örül, ha ágyba viszed neki a reggelit, ha ő még aludni szeretne. Próbálj nem esni az egyik végletből a másikba, ami a kommunikációt is érinti – ne legyél se sok, se kevés, találd meg a határokat! Munkádat nagyon jó megérzéseid segítik, érdemes elcsendesedned, befelé hallgatnod! Kölcsön, hagyatéki pénz megérkezhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Csacsogós kedved mindenki látja. Hogyne látnák, mikor olyan vagy, mint egy kismadár! Sokan is vannak körülötted, tudásodra és bölcsességedre kíváncsian, csak próbáld a határokat észrevenni, másokat is hagyj szóhoz jutni! Munkatársaid, ha feszültek és türelmetlenek, ne tapsolj velük össze! Ösztönösen jövő kritikáid építőjellegűek legyenek – meglehet, most azokat is csak akkor viselik el, ha szeretettel mondod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Egy belső feszültség miatt, melyet talán az aggodalmak, a félelmek gerjesztenek, túl érzékeny vagy. Könnyen összefeszülsz barátaiddal, hódolóiddal, még akkor is, ha adni, kényeztetni akarnak. Ha van szerelmed, őt sem kíméled, de gyerekeidbe is beleköthetsz minden apróság miatt. Kötelező a sport, hisz ez sem neked, sem környezetednek nem jó, még a szépségeddel sem tudod ellensúlyozni, legfeljebb csak enyhíteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Egy munkáddal kapcsolatos utazás, tárgyalás megalapozza egész heti jóérzésed, ami nem csoda, hisz minden úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Pontosan tudod, érzed a határaidat, mely bölccsé tesz, s ami szavaidban, mondataidban meg is jelenik - élmény veled beszélgetni, üzletet kötni, tárgyalni! Mindehhez, gyors és lendületes is vagy, melyet párod elismer, s talán őt is felvillanyozva valami nagyot alkottok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha egy vágyott utazás elé hivatalos akadály gördül, ne ijedj meg, csak egy próbatétel, melyet könnyen át tudsz ugrani, ha a bosszankodás nem veszi el az energiádat! Még véletlenül se ess a hiúság csapdájába, mely most folyamatosan próbára tesz, meglehet családod által, akikkel ha nem figyelsz, könnyen hadiállapotokat teremhettek. Vitatkozós kedvedet állítsd meg egy kiadós sporttal, a béke mindennél többet ér!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ne aggódj a pénz miatt, a biztonságodat ne az anyagban keresd! Ha sikerül a rossz gondolatokat, érzéseket átengedned magadon, csodás élményekben, megtapasztalásokban lehet részed, hisz nagyon jól vagy! Nagy átalakulásod folyamatának kellős közepén értéket kapnak azok a dolgok, melyek megfoghatatlanok, melyeknek mélysége és tartalma van - például az emberi kapcsolatok, az érintés, a szeretet, a szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Türelmetlenségedet sportold ki magadból, kár vele párodat vagy családodat terhelni! Ha úgy érzed, hogy otthonodat, lakásodat teljesen át akarod rendezni, tedd meg, az alkotás öröme oldani tudja a benned levő feszültségeket! Milliomos fényszögeid sok pénzt hozhatnak, melyekből bőven jut a divatra, ahol persze most is, mint mindig, az extrém, nem hétköznapi dolgok tetszenek, meg is döbbented környezeted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Próbáld megtalálni a mértéket a munkádban, még akkor is, ha valamit nagyon élvezel, egy projektben nagyon benne vagy! A másik véglet épp olyan rossz, mely mindent félretéve a kényelmes utat válassza - egyik szélsőség vonzza a másikat, s talán még te is elszédülsz a nagy hullámzásban. Ha egy szerelem vagy baba érkezése nyitja a szíved ne csodálkozz, bár az is elég, ha gyerekeidre nézel, már attól elolvadsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!