Heti horoszkóp: a Szüzeknél családi vita várható - 2018.01.07. - 01.13.

Mi már tudjuk, mit tartogat az előttünk álló borongós januári hét. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk január 7-től január 13-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Figyelj, ne vidd be érzelmi hullámzásaidat a munkádba, főleg ne akkor, ha te vagy a vezető, a főnök! Leginkább szavaidban mutatkozhat meg mindez keménységként, kritikaként, talán észre sem veszed, hogy félelemben tartasz másokat magad körül. Sportolj, amivel a benned levő feszültségek nagy része szélnek megy, s úgy már érzékenységed nem bántani fog, de együttérezni, másoknak segíteni, s jó vezetővé válsz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne csodálkozz, ha váratlan problémák, akadályok érkeznek utazásoddal, jogi ügyeiddel, tanulmányaiddal kapcsolatban! Ezek talán még előző életbeli elszámolások, melyeket nem úszhatsz meg. Van lehetőséged megoldásban gondolkozni, hát tedd azt, hozd ki a legjobbat a körülményekből! Jó megérzéseid, tudásod rendelkezésedre áll, akár javadra is fordíthatsz mindent, csak tudd, mit szeretnél!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Türelmetlenségeddel még meg is akadályozhatod vágyaid elérését – hova rohansz? Aggódásod sem segít - ne kételkedj abban, hogy ami számodra fontos, azt nem kapod meg, nem éred el! Nem véletlenül vágysz valamire - a vágyak jelzik azokat, melyek már elő vannak készítve! Ha egész különleges, érdekes embereket látsz az utcán, magad körül, ne lepődj-, s ne ijed meg, színes a világ, fogadd el őket ítélkezés nélkül!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Tudatosan vigyázz társaddal való kapcsolatodra, ne hagyd, hogy akár a te, akár az ő türelmetlensége kettőtök közé álljon! Végtelen szeretettel, odafigyeléssel vagytok egymás iránt, de a munka okozta fáradtság mellett figyelemre van szükség, hogy ez megmaradjon. A sport szinte kötelező, már csak azért is, hogy főnöködnek ne szólj be, meglehet most hirtelenségedben még az asztalt is ráborítod, amit később persze, hogy megbánsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne legyél oly biztos magadban, legalábbis annyira ne, hogy munkatársaidat lesöpörd az asztalról, meggyőződve saját igazadról, meg sem hallgatva őket! Hiúságod nem szereti, ha csorba esik rajta, s ez most megeshet, pedig biztosnak érzed tudásod. Talán a háttérben valamelyik kollegáddal hatalmi harcban állsz, s az okozza ezt a hirtelenséget - te csak legyél bölcs király, ahogy szoktál – hallgass meg mindenkit!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha szerelmed vagy gyerekeid fellázadnak munkád ellen, azt érzik, hogy amiatt nem tudsz rájuk eleget figyelni, halld meg szavukat! Ne tetézd még ezt meg nem értéssel, egy vitával, hisz nem azt szeretnék elérni! A benned levő türelmetlenséget mozogd ki magadból, ami lehet nálad szellemsíkon is, ha sikerül találnod egy izgalmas feladatot, egy olyan fejtörőt, mely másnak talán megoldhatatlan, neked viszont sikert hoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ne habozz, ha úgy érzed, hogy otthonodat át kell alakítani, a szobákat kicserélni, egészen új dolgokat kell behozni! Még mindig jobb, ha így éled ki a benned dúló viharokat, mintha hadiállapotokat teremtenél magad körül, mindenkivel vitába, veszekedésbe elegyedve. Meglehet, mindez nem kevés pénzedbe kerül, de a végeredmény annál csodálatosabb lesz, minden megújul, még a kapcsolataid is az egész családban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Sok kisebb útra, több tárgyalásra számíts, melyek tele vannak akadályokkal - ezeket le kell győznöd, át kell ugranod! Ha türelmetlen vagy, akkor nem jön a megoldás, úgyhogy próbáld megtartani higgadtságod, nyugodtságod! Ne feledkezz meg kedves mosolyodról sem, melyek szinte megszüntetik a megoldhatatlannak vélt problémákat! Nagyon szép vagy, ne sajnáld az időt reggel ruháid összeválogatására, ez is kulcs lehet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Fölösleges pénzkiadásba keveredhetsz, melynek hátterében a még mindig itt levő nem odafigyelésed van – miért nem vagy éber? Meddig akarod dédelgetni a benned levő csalódottságot, mikor akarsz végre itt lenni a valóságban, s nem az illúziók világában? Még egy adag türelmetlenség is hozzácsapódhat mindehhez, s már csak azt veszed észre, hogy nincs a bankszámládon annyi pénz, amire szükséged van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nagyon tudatosnak kell lenned, hogy meg tudd oldani a körülötted levő akadályokat. Akár azért, mert családod, szüleid meg akarják mondani, hogy mit tegyél/ vagy ne tegyél, s ezt kell megállítani, akár azért, mert te akarsz mindenkinek, főleg nekik tanácsot adni, nincs elég türelmed megvárni az ő lépésüket. Érzékenyebb vagy, mint máskor, mely még inkább nehezíti a helyzetet. Sportold ki magadból a feszültségeket - jobb lesz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne rohanj az utakon, nem hiányzik, hogy megállítsanak, akár még nagyobb összegbe is kerülhet az ámokfutás! Minden titkos dolgot kerülj, főleg ne most keress, kutass titkos iratok után, sok nehézséget véve vele a nyakadba, amire nincs szükséged! Ha elmélyedsz az ezotériában, azt is csak módjával, nem kell mindent elhinni – ami félelmet kelt, feszültséget okoz, azt eleve tedd félre, hallgass belső hangodra!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Kerüld el a boltokat, nem tudsz most józanul gondolkodva vásárolni! Hirtelen döntésekkel sok butaság kerülhet a kosaradba - meglehet csak azért, mert nagy leárazások vannak - de semmi szükséged nincsen rájuk, talán sose fogod használni őket. Egyik végletből s másikba eshetsz, nem csak ezen a területen, hanem mindenhol – a végkimerültségtől a végtelenségig való lustálkodásig minden benne van a pakliban. Találd meg a közepet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!