Heti horoszkóp: csak úgy ragyognak az Oroszlánok - 2018.11.12. - 11.18.

Mit tartogat ez a hűvös novemberi hét a számodra? Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk november 12-től november 18-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Fel van adva a feladat! Engedj – e a kételkedéseknek, az érkező önbizalomhiánynak, félelmeknek, avagy hiteddel teremts, alkoss, hisz tele vagy ötletekkel. Miért ne választanád az utóbbit, mely nem csak neked hoz boldogságot, de mindenkinek körülötted? Gondoskodó szereteted, érzékenységed fokozott, akár a konyhában is kibontakozhatsz, finomabbnál finomabb meglepetésekkel kényeztetve szeretteidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nagyon jó megérzéseid vezessenek, melyek nagy segítséget jelentenek minden területen! Általuk mélységet kapnak szavaid, élmény veled beszélgetni. Nagyon fontos és előremutató tárgyalások részese lehetsz, ahol neked is jelentős szereped van - diplomáciai érzéked, hited és elfogadással teli hozzáállásodtól. Pároddal titkos dolgokat találhattok ki, mely izgalmassá teszi kapcsolatotokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon sok vágyad lendületet ad a munkához, ahol érkeznek is a sikerek. Ne félj, ne kételkedj magadban, hisz aminek erőt adsz, ott teremtés lesz! Ha mégis kicsúszna alólad a talaj, elbizonytalanodnál, utolsó erőddel, de szedd össze magad - minden napra iktass be valamennyi mozgást, még jobb, kiadós sportolást! Ha már annyira „leültél”, hogy nem megy, akkor viszont bátran sírj egy jó nagyot – utána biztosan jobb lesz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne vedd szívedre, ha főnököd rossz hangulatban van, ha szigorúbban szól hozzád, mint várnád! Talán más észre sem venné, ám a te érzékenységed ezt így reagálja. Hited itt van, mely az akadályokat egy pillanat alatt át tudja ugrani, nem kell hozzá más, csak a Jelenben lenni, s elfogadni másokat olyannak, amilyenek. Hogy ezt jól csinálod, jelzi a munkádban érkező siker, akár főnököd elismerése, aki miattad elfeledi morcosságát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ragyogsz. Nem is csoda, hisz jól mennek dolgaid. Akár a tanulmányaidat nézed, akár a külfölddel való kapcsolataidat, jogi ügyeidet – minden rendben, minden úgy gurul, ahogy szeretnéd. Igaz, be-becsúszhatnak akadályok, melyeket most meglehet, észre sem veszel, oly gyorsan átugrod őket. Talán egy szerelem vagy gyerekeiddel való kapcsolatod öröme lendít át - bár, ott is találhatnál problémát, de most még az sem megy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha mindent bizonytalannak érzel, még a talaj is kicsúszik alólad – ne ijedj meg! Csak átmeneti állapot, ami felhívja a figyelmedet, hogy végre tegyél rendet magadban, magad körül. Érdemes elmenned szenthelyedre vagy egy tópartra, ahol csend van - hallgass belső hangodra! Mindenre kapsz választ, csak fogalmazd meg kérdéseidet! Ha szükséged van egy kiadós sírásra, ne fogd magad vissza - a fájdalom kijön, s ami kint, az már nem nyom bent!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Kihasználod szépséged, kedvességed, mosolyod – ha akarod, ha nem. Talán nem is tudsz róla, nem is tudatosul, hogy flörtölsz, csak azt érzékeled, hogy mindenhol nyílnak a kapuk előtted, semmiért nem kell küzdened, leveszed a világot a lábáról. Csacsogós kedvedet meséid színesítik, élmény hallgatni – bár jól teszik főleg munkatársaid, ha figyelnek, hisz orruknál fogva vezeted őket, ha akarod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Te is érzed belül, hogy nem kell aggódnod szerelmedért vagy gyerekeidért, mégis elfoghat a hitetlenség, terhelve őket, s magadat is. Nem jellemző rád az ilyen mértékű félelem, hát ne engedd be! Ha nem sikerül kivédened, rosszkedvűvé, szigorúvá válhatsz, amivel nem is tudnak mit kezdeni. Gondoskodni vágyó szíved hatalmas, vidd inkább nekik ágyba a reggelit, visszakapod tőlük mosolyod, még titkaikba is beavathatnak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Csacsogós és mesélős kedveddel ne élj vissza! Ne vezess meg senkit sem, még ha lehetőséged is nyílik rá! Ne aggódj az anyagiak miatt, legyél korrekt és becsületes! Annál inkább engedd el színes fantáziádat gyerekeidnél, akik alig várják, hogy folytassad az elkezdett mesédet, határtalan fantáziavilágod náluk ki tud bontakozni! Meglehet, egy csalódás itt van, mely szomorúvá tesz. A megoldás - ne akarj mást, mint ami van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Még akkor se állj be a harcba, ha családod, szüleid provokálnak - értelmetlenek azok a viták, melyek érzelemből, hisztikből, erőszakból táplálkoznak! Gondolj a sok szép dologra, amit tőlük kaptál, legyél hálás, s meglátod, minden probléma megoldódik! Barátaid ebben nagyon sokat tudnak segíteni, már csak azzal is, hogy vannak, s kibillentenek arról a vágányról, amibe talán mindannyiitok beleragadtok tudattalanul.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne kutass titkok után, főleg nem hivatalos ügyekben - most ne! Könnyen megütheted a bokád, egy rossz hullám van arrafelé. Munkádban, céljaidban viszont itt vannak a sikerek, abba az irányba nézz! Megtalálva középpontodat nagyon jó kommunikációs képességeddel mindent elérsz, amit szeretnél. Főnököddel, üzlettársaiddal teljes az összhang, ha van is nézeteltérés, az akadályokat nagyon könnyen átugorjátok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ne csodálkozz, ha rátalálsz egy olyan utazásra, melyre már nagyon vágysz, szinte tálcán hozzák a lehetőséget. Ne hagyd ki, meglehet fontos tanítások várnak közben rád! Jogi ügyeid, külfölddel való kapcsolataid, tanulmányaid is támogatva vannak, melyek akár pénzt is hozhatnak, avagy a legolcsóbb megoldást találod meg rájuk. A hatóságok viszont váratlan kiadással állhatnak elő – ha muszáj, akkor muszáj!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!