Lifestyle

3 ok, hogy sose dobd ki a maradék kólát

Bár sokak kedvenc szénsavas üdítőjének fogyasztását valóban érdemes korlátozni, a megmaradt, már nem egészen friss kóla nagyszerű szolgálatot tehet a háztartásban.

Fogyasztani csak mértékkel

Bár a boltokban kapható szénsavas üdítőitalok kétségkívül nagyon finomak, fogyasztásukat érdemes korlátok közé szorítani - amellett, hogy rengeteg cukrot tartalmaznak, tele vannak mindenféle egyéb adalékanyaggal is, amelyekkel jobb nem terhelni a szervezetünket.

A szénsavas üdítőitalok fogyasztását érdemes korlátozni

Bár egészségügyi szempontból az ezek csoportjába tartozó kólának valóban nincs túl jó híre, a háztartásunkban aranyat érhet.

Ha esetleg a hűtő mélyén akad néhány, napok óta elfeledett korty, semmi esetre se öntsük ki - a megmaradt üdítő akár a legdrágább tisztító-, illetve súrolószereket is helyettesítheti.

Kíváncsi vagy, hogyan hasznosíthatod a megmaradt kólát? Lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.