Lifestyle

5 bevált tipp halogatás ellen

A halogatás mestere vagy? Olvasd el szakértőnk, Eideh Titanilla cikkét, aki tanácsokat ad, hogyan légy hatékonyabb és gyorsabb.

5 tipp, hogyan győzd le a halogatást

Számos ügyfelem azért fordul hozzám, mert nehezen tudja kezelni a – „multitaskingból” eredő - stresszt és a feszültséget, és ennek érezhető következménye a halogatás. Elmondhatjuk általánosságban, hogy toljuk magunk előtt a feladatokat, amikor több dologra kell egyszerre odafigyelnünk, vagy párhuzamosan több dolgot kell – majdnem - egy időben csinálnunk. A hatékonyság eléréséhez ilyenkor az a legfontosabb, hogy képesek legyünk összpontosítani.

1. Határozd meg minél konkrétabban a céljaidat

Ez az első és alapvető teendő, amit meg kell tenned. Gondold át, s jegyezd le, hogy a számodra megfelelő célok mik lennének. Törekedj arra, hogy az élet minden területét átfésüld, a munkától a személyes célokig. Meg kell találni a legjobb módját annak, hogy hogyan indulj el.

2. Határozd meg, hogy miért fontosak számodra a céljaid

Ha van egy olyan motiváló erő, ami mindenkor továbblendít téged, akkor a halogatást könnyebben át tudod hidalni, és le tudod küzdeni. Hallom, ahogy mondod, hogy ez sok munkát igényel. Igazad van. Nem is ígért senki könnyű stratégiát a hosszú távú boldogságra és sikerre. Azt biztosan tudom, hogy az ügyfeleim azt mondják, hogy megéri a fáradságot.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: RIZZARR

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.