Lifestyle

Halálos diagnózist kapott a háromgyerekes anya: a barátnője ezután olyat tett, hogy megkönnyezi a világ

Meg vannak számlálva a 34 éves nő napjai, barátnője ezért is döntött úgy, hogy teljesíti élete nagy vágyát.

Sokk

2021 szeptemberében kezdődött minden, és gyakorlatilag egy pillanat alatt vált az egész élete rémálommá a nőnek. "Kerry Kenworthynél akkor diagnosztizálták a méhnyakrákot, az egyedülálló anyuka pedig két hónapon át kapott kemoterápiás kezeléseket. Eleinte úgy tűnt, hogy minden jól alakul, az orvosok 2022 augusztusában ki is jelentették: a rákot látszólag sikerült legyőzni. Néhány hónappal később azonban a 34 éves nő hirtelen fájdalmat érzett a mellkasában, és be is utalták a bedfordi kórházba" - írja a TWN.hu. A diagnózis mindenkit sokkolt: a rák visszatért és átterjedt a gerincére. Nem kerteltek az orvosok: nincs esélye a gyógyulásra, 12-18 hónapja lehet hátra a nőnek. A sokkból magához térve egy barátnője elhatározta: teljesíti az álmát!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....