Orvoshoz ment a férfi: sokkoló, mit operáltak ki a gyomrából a szakemberek

Szokatlan gyomorpanaszokkal keresett fel szakorvost egy egyiptomi férfi. Kétségbeesett lépését fél éves kálvária előzte meg.

Nem múló gyomorfájdalom kínozta

Különös gyomorpanaszokkal keresett fel szakorvost egy egyiptomi férfi - adta hírül a LadBible nevű brit bulvárlap. Kínzó, nem múló fájdalom gyötörte a pácienst, ráadásul már hosszú hónapok óta szenvedett - végül is ezért határozott úgy, hogy a tétlenséget megelégelve szakember segítségét kéri. Az orvosok nem akartak hinni a szemüknek, amikor kiderült: a furcsa beteg lenyelt egy mobiltelefont, ami fél éve folyamatosan a gyomrában pihent. Az eset - melyet egyébként a Gulf Today is megerősített - mindenkit sokkolt: nemcsak az orvosokat, de természetesen a laikus olvasók tömegeit is, akik - a szakemberekkel együtt - elképzelni sem tudják, hogyan lehetett hat hónapig a férfi gyomrában a készülék.

A LadBible ezen a ponton nem állt meg: hogy tovább borzolja a kedélyeket, a bulvárlap még fotókat is közzétett a férfi szervezetében lapuló objektumról (természetesen a fényképek már a műtét után állapotokat tükrözik). A beteg természetesen nem tudta megemészteni a mobiltelefont, de ami ennél is komolyabb problémát jelentett számára: a belső szervei, valamint a belei is megfertőződtek.

Fotó: 123rf

Lapozz, máris folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2