Gyereknapi programötletek, hogy ne a számítógép előtt teljen a nap

Még alig múlt el Anyák napja, már tervezhetjük is a következő családi hétvégét, május utolsó vasárnapján ugyanis a gyerekeket ünnepeljük. Ha szeretnéd meglepni valami különlegessel csemetéd Gyereknap alkalmából, mutatunk néhány szuper programötletet, ami nem csak neki, de a család minden tagjának tetszeni fog!

Szabadtéri mozi

Moziba járni nem csak a felnőttek, de a gyerekek is imádnak, már csak az utánozhatatlan pattogatott kukorica, vagy nacho ízéért is. Lehet, hogy nem tudtad, de a mozinak is van szabadtéri változata, ami remek lehetőséget nyújt egy különleges családi programra Gyereknap alkalmából. A fővárosban több ilyen helyet is találhatunk, de számos vidéki nagyvárosban is működnek úgynevezett kertmozik, a popconról és a finom pedig ezeken a helyeken sem kell lemondanunk.

Kertész leszek, fát nevelek

Jó idő esetén szuper program lehet egy kis kertészkedés, ami alatt akár meg is lepheted gyermekeidet egy saját virággal vagy kis cserjével. A kertészkedés így nem csak jó élmény, de örök emlék marad, hiszen lesz egy saját növényük, amit együtt ültettetek, és amiért ők tartoznak majd felelősséggel. Hidd el, ha innen közelíted meg a dolgot, mindjárt nagyobb kedvvel állnak majd neki segíteni.

Közös sütés-főzés

A gyerekek egyik kedvenc programja mindenféle hozzávalókból valami ehetőt gyúrni, ha pedig az a valami még édes is, akkor igazán nyert ügyünk van! Egy napra engedd el a fantáziád, ne sajnáld a konyhát és keress valami igazán látványos édességet, aminek elkészítésébe a gyerekeket is be tudod vonni. Ne aggódj, hogy lisztesek, kakaósak, vagy mindentől ragadósak lesztek, egy a lényeg, hogy élvezzétek az együtt töltött időt, és persze a közös munka édes eredményét.

Hétvégi sátrazás

Nincs is annál izgalmasabb program, mint felállítani egy kis sátrat a kert végében, és egy hétvége erejéig kiköltözni a szabadba. Nem is kell messzire mennetek, hiszen a gyerekek számára nem az utazás, hanem az együtt töltött idő a lényeg, a nem mindennapi sátrazás pedig pont ezt erősíti majd bennük. Ha nincs kedved kint aludni a sátorban, bízd apura, vagy a nagytesóra a dolgot, de egy iskolatárs vagy jóbarát meginvitálása is szuper ötlet lehet.

A foltok nem jelenthetnek akadályt (x)

A gyerekek esetében persze minden szabadtéri program jár némi kosszal és bizony sok folt esik ilyenkor a ruhákon is, de ez egy percig se tartson vissza titeket a felhőtlen szórakozás lehetőségétől! Legyen szó akár színes, akár fehér ruhákról, a Vanish Gold folteltávolító termékei között megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt, mely segítségünkre lehet akár a legmakacsabb, beszáradt foltok eltávolításában is! A Vanish Gold Oxi Action fehér ruhákhoz való termékeivel pedig nyugodt lehetsz, hogy ruháitok nem csak foltmentesek lesznek, de ragyogóan fehérek is maradnak.

Fotók: housegarden.co.uk, depositphotos.com; Leadfotó: 123rf.com
Advertisement

Oldalak

Szólj hozzá Te is!