Lifestyle

A szüleinek panaszkodott a kisfiú, hogy valaki beszél hozzá éjszakánként – vérfagyasztó, mire jött rá az anya

Sarah és Jay 3 éves kisfia panaszkodni kezdett a szüleinek, hogy valaki minden áldott este beszél hozzá a szobájában. Fogalma sincs arról, hogy kicsoda, de nagyon megrémíti a helyzet. Sarah, bár kezdetben azt hitte, a gyerekkel csak a képzelete játszik, elhatározta, hogy utánajár a történteknek.

Rejtély

A nő tehát akcióba lépett; éppen a szoba felé közeledett, amikor egyszerre egy furcsa hang szólalt meg valahonnan a sötétből: „Gyerünk, kisfiú, ébredj fel, apa figyel téged.” Sarah közelebb ment az ajtóhoz, a testetlen hang pedig így folytatta: „Nézd, valaki közeledik!” Sarah iszonyatosan megrémült, és szólt a férjének, aki azonnal a szobába rohant. Bár jó ideig keresték, honnan jöhetett a hang, aznap már nem tudták megfejteni a rejtvényt, csak másnap, amikor az interneten is elkezdtek kutatni. Mi is alig hisszük el, de a megoldás a babamonitorban volt! A kisfiú szobájába ugyanis a szülei – sok más édesapához és édesanyához hasonlóan – elhelyeztek egy ilyen készüléket, hogy akkor is figyelemmel tudják követni a kicsit, ha éppen nincsenek a közelében.

Hogyan képes beszélni egy babafigyelő? Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.