Lifestyle

A szüleinek panaszkodott a kisfiú, hogy valaki beszél hozzá éjszakánként – vérfagyasztó, mire jött rá az anya

Sarah és Jay 3 éves kisfia panaszkodni kezdett a szüleinek, hogy valaki minden áldott este beszél hozzá a szobájában. Fogalma sincs arról, hogy kicsoda, de nagyon megrémíti a helyzet. Sarah, bár kezdetben azt hitte, a gyerekkel csak a képzelete játszik, elhatározta, hogy utánajár a történteknek.

Rejtély

A nő tehát akcióba lépett; éppen a szoba felé közeledett, amikor egyszerre egy furcsa hang szólalt meg valahonnan a sötétből: „Gyerünk, kisfiú, ébredj fel, apa figyel téged.” Sarah közelebb ment az ajtóhoz, a testetlen hang pedig így folytatta: „Nézd, valaki közeledik!” Sarah iszonyatosan megrémült, és szólt a férjének, aki azonnal a szobába rohant. Bár jó ideig keresték, honnan jöhetett a hang, aznap már nem tudták megfejteni a rejtvényt, csak másnap, amikor az interneten is elkezdtek kutatni. Mi is alig hisszük el, de a megoldás a babamonitorban volt! A kisfiú szobájába ugyanis a szülei – sok más édesapához és édesanyához hasonlóan – elhelyeztek egy ilyen készüléket, hogy akkor is figyelemmel tudják követni a kicsit, ha éppen nincsenek a közelében.

Hogyan képes beszélni egy babafigyelő? Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az 51 éves színész giga-mega villája 8 éve lett kész, néhány hónapja pedig váratlanul felbukkant az eladó ingatlanok listáján. Los Angeles hetedik legdrágább otthona jelenleg - ilyet még nem láttál.
Sztárok
Nem arisztokrataként képzeli el az életét a hétéves Sarolta hercegnő.
Utazás
Télen fokozottan oda kell figyelnünk az utakon, természetesen nemcsak magunkra, hanem az utasainkra is. Fő az elővigyázatosság, épp emiatt megfelelően elő kell készülnünk az adott útra. Mutatunk...