Írd be ezt a szót a Google keresőbe, és elképesztő retró élményben lesz részed

Vigyázat, mert a Google segít nekünk a munkakerülésben a régi élményekkel.

Igazából két retró játékba is belefuthatunk

Magyarországon a Firefox elsőként nyomta le a víz alá az Internet Explorert, de ez már a múlt, mivel tudjuk, hogy azóta új király ül a trónon. Persze ma is használják a rókás böngészőt, de már ennek is jelentősen visszaesett a népszerűsége, mivel a legtöbben a Google Chrome-ra szavaznak, ha még nem is annyira tökéletes.

A böngészőben a Google keresőjébe beírva olykor elő lehet titkos dolgokat csalogatni. Múltkor mi is beszámoltunk róla, hogy ha beírjátok azt, hogy „Mariah Carey”, akkor már jön is a havazás a képernyőnkön, amiben azért már Magyarországnak is volt része.

Azonban most retró játékokról rántjuk le a leplet, és a galériánkban meg is mutatjuk, hogyan kell előcsalni őket!

Emlékezhetünk anno, hogy mennyi időt el tudtunk szórakozni a Windowsba épített játékokkal. Legalábbis egy bizonyos korosztály, mert a fiatalabbaknak ez már nem igazán mond semmit. Ezek közül a két leghíresebb az aknakereső volt, valamint a pasziánsz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.