Lifestyle

"Gazdag lányos" kinézetet akart a 22 éves lány, plasztikszörny lett belőle - teljesen eltűntek a vonásai

18 éves kora óta tervezte a beavatkozásokat, hogy minél jobban hasonlítson Kylie Jennerre és Angelina Jolie-ra. Mára szinte teljesen eltűntek a vonásai.

"Gazdag lányos kinézet"

Az elmúlt években szinte divat lett a nem éppen természetes külső, rengeteg fiatal lány szeretne olyan vonásokat, mint Kylie Jenneré, de Angelina Jolie karakteres arca is nagy hatással van a nőkre. Míg egy-egy apró beavatkozás ma már elfogadott, egyre többen esnek bele abba a hibába, hogy nem bírnak leállni a műtétekkel és függőséggé válik a plasztikáztatás. Ebben találják meg az izgalmat, így a kinézetük változtatása addiktív élménnyé alakul. Minden apró hibát orvosolni akarnak magukon...szó szerint. Így volt ezzel a mindössze 22 éves Dolores Tomas is, aki már 18 éves kora óta arról álmodozott, hogy egy nap olyan éles állkapcsa és olyan vastag szája lesz, mint a fent felsorolt hírességeknek. A lány elmondása alapján "gazdag lányos" kinézetre vágyott, álmát egy percre sem adta fel, 19 évesen pedig már túl is volt az első szájfeltöltésén... de nem ez lett az utolsó beavatkozása.

Részletek a galériában!

Ilyen volt Dolores arca eredeti szépségében. A lány elsőként csak a száját töltette fel, hogy azok Kylie Jenner ikonikus ajkaira hasonlítsanak, majd homlokráncaival feküdt tű alá és botox segítségét vette igénybe - mindezt alig 22 évesen.
Kattints a további képekért!

Összeszedtük a filmtörténet 5 legfűtöttebb csókjelenetét, ami akár kedvet adhat egy kis esti akcióhoz a pároddal. A te kedvenced vajon köztük van?

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.