Garfield újra kalandkalapban - Gyűjtsd a matricákat!

Nincs több titok: a Rejtélymánia című, nyolcadik alkalommal útnak indított Garfield matricagyűjtő album az élet, a Föld és az univerzum misztikumait mutatja be. Sicc a rejtélyeknek! (x)

Újabb kalandok Garfield-dal

A SPAR Magyarország Garfield matricagyűjtő albumsorozatának 7 kötete az elmúlt években minden eddigi rekordot megdöntött: az ismeretterjesztő kiadványból több mint 2,1 millió fogyott országszerte és 156 millió matricacsomag talált gazdára. Nagy érdeklődésre tarthat számot a cég nyolcadik matricagyűjtő albuma is, hiszen ezúttal bolygónk megoldatlan rejtélyei, a világűr és a természet misztikumai kerülnek terítékre. A Rejtélymánia és a hozzá tartozó 200 különféle matrica segítségével az olvasók játékos, szórakoztató formában ismerhetnek meg titokzatos épületeket, találkozhatnak az univerzummal, misztikus eseményekkel, természeti furcsaságokkal, különleges lényekkel 65 oldalon keresztül. Biztos, hogy mindenki töprengett már a létezés titkairól, az ókori vagy még régebbi építészeti csodák létrejöttéről, idegen létformákkal történő találkozásról. Most itt az ideje és lehetősége, hogy sorba vegye és rendezze őket.

Gyűjtsd a matricákat!

Az élelmiszerkereskedelmi lánc promóciója március 16-án indult és 8 héten át tart. A SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletek vásárlói minden elköltött 3 ezer forintjuk mellé 1 ingyenes, zöld színű matricacsomagot kapnak, amely 5 különféle matricát rejt. Az áruházakban ezeken kívül különféle kiemelt termékek mellé ugyancsak ajándék zöld matricacsomag is jár. Ezen kívül a kasszáknál kék színű matricás tasakot is lehet vásárolni 99 forintos csomagáron, így az album még gyorsabban betelhet. A különleges képek között ezúttal is vannak recés felületű, csillogó, fémes hatású és körvonalakat követők is. Mindezeket a Rejtélymánia albumban gyűjthetik, amely 599 forintért kapható a SPAR csoport üzleteiben.

Még több újdonság vár

A kalandkedvelő kis tudósok még több információhoz juthatnak okostelefon segítségével: a SPAR Magyarország legújabb akciójához ingyenesen letölthető alkalmazást is fejlesztettek. Ennek segítségével még több rejtélyt fedezhetnek fel az olvasók. Az applikációval beolvasható 20 különböző, a könyvben speciális ikonnal jelölt matrica és kép, valamint az album borítója is. Ezen kívül számos extra tartalom – 3D Augmented Reality, audio tartalom, illetve képgaléria – jelenik meg a felhasználók számára.

Univerzum és a Föld a középpontban

A SPAR áruházak vásárlóközönsége – a napi fogyasztási cikkek beszerzésekor – ezúttal is egy érdekes és értékes kiadványhoz juthat hozzá, amit a kapott és vásárolt matricák tesznek teljessé. S amíg az áruház-látogatók, a kereskedők és partnereik korábban olyan fontos kérdésekre koncentráltak közösen, mint a természetszeretet, a környezetvédelem és a biológiai sokszínűség fenntartása, addig most az univerzum és a Föld páratlan és egyedi csodái kerülnek a középpontba.

Szólj hozzá Te is!