Lifestyle

Ezen a héten tilos a fűnyírás: magadra vess, ha mégis elengeded a füled mellett, amit a szakértők javasolnak

Ezen a héten tomboló hőség söpör végig egész Magyarországon, az extrém időjárási viszonyok közepette pedig sokat kockáztat az, aki mégis lenyírná a füvet a kertjében.

Ne vállalj ekkora kockázatot!

Hétfőtől brutális hőség honol Magyarországon: ahogy reggeli időjárás-előrejelzésünkben is megjegyeztük, a hőmérséklet már most a rettegett 40 Celsius-fokos határt karcolgatja, az elkövetkezendő napokban pedig még fokozódni is fog a banánérlelő forróság. Kiemelten fontos, hogy ebben a több szempontból is terhes időszakban hanyagoljuk a fűnyírást - írja szakértői javaslatokra hivatkozva a 24.hu. És ez most tényleg nem tréfa: rengeteget kockáztathatsz, ha mégis megszeged a tilalmat! Hogy miért is? Lapozz: azonnal elmondjuk!

A szélsőséges forróság hatalmas kárt tehet az egészséges pázsitban, ezért - bármennyire is jó alternatívának tűnik fűnyírót ragadni a rekkenő hőség kellős közepén - inkább adjunk lehetőséget a fűnek, hogy magához térjen a melegtől és az esetleges szárazságtól.
Kattints a további képekért!

Natalia Cheremukhina terapeuta leplezte le, hogy az sem jó, ha túl sok ásványvizet fogyasztunk. A nagy forróságban azonban ezt is túlzásba lehet vinni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Fashion&Beauty
A kevert pirosítós technikától kezdve a tökéletes korrektorozásig ezek a sminktrendek segítenek abban, hogy percek alatt ragyogó legyen a megjelenésed.
Lifestyle
A Kos ma legyen nagyon óvatos, mert komoly kellemetlenség érheti. Napi horoszkóp.
Sztárok
Victoria Beckham nemrég meglepő részletességgel osztotta meg 1997-es olaszországi nyaralásának emlékeit férjével, David Beckhámmel, ami vegyes reakciókat váltott ki rajongóiból.