Lifestyle

Ezen a héten tilos a fűnyírás: magadra vess, ha mégis elengeded a füled mellett, amit a szakértők javasolnak

Ezen a héten tomboló hőség söpör végig egész Magyarországon, az extrém időjárási viszonyok közepette pedig sokat kockáztat az, aki mégis lenyírná a füvet a kertjében.

Ne vállalj ekkora kockázatot!

Hétfőtől brutális hőség honol Magyarországon: ahogy reggeli időjárás-előrejelzésünkben is megjegyeztük, a hőmérséklet már most a rettegett 40 Celsius-fokos határt karcolgatja, az elkövetkezendő napokban pedig még fokozódni is fog a banánérlelő forróság. Kiemelten fontos, hogy ebben a több szempontból is terhes időszakban hanyagoljuk a fűnyírást - írja szakértői javaslatokra hivatkozva a 24.hu. És ez most tényleg nem tréfa: rengeteget kockáztathatsz, ha mégis megszeged a tilalmat! Hogy miért is? Lapozz: azonnal elmondjuk!

A szélsőséges forróság hatalmas kárt tehet az egészséges pázsitban, ezért - bármennyire is jó alternatívának tűnik fűnyírót ragadni a rekkenő hőség kellős közepén - inkább adjunk lehetőséget a fűnek, hogy magához térjen a melegtől és az esetleges szárazságtól.
Kattints a további képekért!

Natalia Cheremukhina terapeuta leplezte le, hogy az sem jó, ha túl sok ásványvizet fogyasztunk. A nagy forróságban azonban ezt is túlzásba lehet vinni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Holnap lesz hivatalosan az Olimpia megnyitója, ami mindenki szerint óriási fog szólni. A nyitányon állítólag Lady Gaga, valamint Celine Dion is fellép. Fucsovics Marcinak utána muszáj lesz pihennie.
Sztárok
Hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője augusztus 3-án csillogja be a Budapest Parkot.
Sztárok
A véleményvezér rapper, Curtis hét hónap után tért vissza. Most rögtön tesztelhetitek, hogy érdemes volt-e kivárni az előadó új dalát!