Lifestyle

Ezen a héten tilos a fűnyírás: magadra vess, ha mégis elengeded a füled mellett, amit a szakértők javasolnak

Ezen a héten tomboló hőség söpör végig egész Magyarországon, az extrém időjárási viszonyok közepette pedig sokat kockáztat az, aki mégis lenyírná a füvet a kertjében.

Ne vállalj ekkora kockázatot!

Hétfőtől brutális hőség honol Magyarországon: ahogy reggeli időjárás-előrejelzésünkben is megjegyeztük, a hőmérséklet már most a rettegett 40 Celsius-fokos határt karcolgatja, az elkövetkezendő napokban pedig még fokozódni is fog a banánérlelő forróság. Kiemelten fontos, hogy ebben a több szempontból is terhes időszakban hanyagoljuk a fűnyírást - írja szakértői javaslatokra hivatkozva a 24.hu. És ez most tényleg nem tréfa: rengeteget kockáztathatsz, ha mégis megszeged a tilalmat! Hogy miért is? Lapozz: azonnal elmondjuk!

A szélsőséges forróság hatalmas kárt tehet az egészséges pázsitban, ezért - bármennyire is jó alternatívának tűnik fűnyírót ragadni a rekkenő hőség kellős közepén - inkább adjunk lehetőséget a fűnek, hogy magához térjen a melegtől és az esetleges szárazságtól.
Kattints a további képekért!

Natalia Cheremukhina terapeuta leplezte le, hogy az sem jó, ha túl sok ásványvizet fogyasztunk. A nagy forróságban azonban ezt is túlzásba lehet vinni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Egészség
Sokan naponta bevesznek egy alacsony dózisú adagot egy bizonyos, népszerű gyógyszerből, hogy csökkentsék a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát, ám egy új tanulmány szerint az...
Sztárok
Hiába a világ egyik legismertebb és legbefolyásosabb családjának sarjai, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bizony nem tehetnek meg bármit, amihez kedvük szottyan.
Sztárok
Antonio Banderas neve egyet jelent a karizmával és a folyamatosan megújuló stílussal, amely már évtizedek óta elbűvöli, vagy éppen meghökkenti a világot. Ezúttal sem volt ez másként.