Lifestyle

Úgy érezte a nő, bizsereg belül a füle: amikor az orvos elárulta, mi van benne, zokogásban tört ki

Valóra vált az emberek rémálma: amikor a nő megtudta, mi van a fülében, azonnal zokogni kezdett.

Fájdalom

Amikor Desirae Kelly néhány napja az éjszaka közepén ébredt, rögtön tudta, hogy ez így nagyon nincs rendben. A TWN.hu cikke szerint furcsa érzése volt a fülében, mintha valami kavargott volna benne. "Úgy éreztem, mintha egy nagy viaszdarab mozogna a dobhártyám alján" - magyarázta a TikTokra posztolt videójában a horrorisztikus élményét. Egy percig nem érezte úgy, hogy várnia kellene, azonnal elindult a kórházba, a fura érzése pedig szép lassan fájdalommá erősödött. Az orvos többször is kiöblítette a nő fülét, amikor váratlan, de horrorba illő dolog történt!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.