Sokkal jobb lesz a főtt tojás, mint eddig, ha ezt adod a főzővízhez – Még a hámozás is gyorsabban fog menni

Egy egyszerű konyhai trükkel forradalmasíthatod a főtt tojás készítését: csak egyetlen filléres alapanyagot kell hozzáadni a főzővízhez, és végeredmény a szokásosnál kategóriákkal finomabb lesz.

Ezentúl nem fogod másképp csinálni

A főtt tojás az egyik legegyszerűbb, leggyorsabban elkészíthető és leginkább alábecsült alapélelmiszer a konyhában. Könnyű, tápláló, tele van fehérjével, és szinte bármelyik napszakban fogyasztható – legyen szó reggeliről, ebédről, vagy egy gyors, délutáni harapnivalóról, ráadásul jól passzol rakott fogásokhoz, tésztaételekhez, és még a salátához is remekül passzol. A legtöbben úgy gondoljuk, a főtt tojás ízén már nincs mit javítani: víz, tojás, némi idő, és kész is. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy létezik egy filléres, szinte minden háztartásban megtalálható összetevő, amely nemcsak fokozza az ízét, hanem még praktikus előnyökkel is szolgál? Ráadásul nincs szükség sem bonyolult eszközökre, sem különleges főzőtudományra; a részletekért olvass tovább a galériában!

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el

Leadfotó: 123rf

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
A színésznő a minap Szaúd-Arábiában járt az idei Red Sea International Film Festival nyitóestjén, ahol egy olyan fekete estélyit viselt, hogy még az állunk is leesett tőle.
Sztárok
Úgy tűnik, Kamilla királyné már rég nem csupán a háttérből figyeli a királyi udvar működését: ő az, aki sokszor irányít, és olyan feltételeket szab, amelyeket olykor a személyzet is ledermedve...
Lifestyle
Christmas
Sokan már műfenyőt választanak karácsonyra az élő helyett, azonban egy dologról el szoktak feledkezni.
Lifestyle
Cikkünkben összegyűjtöttünk minden hasznos információt a cumi elhagyásról, hogy a búcsú pillanata ne könnyekkel teli legyen, hanem a kicsik fejlődésük egyfajta lépcsőjeként, büszkén tekinthessenek...