Sokkal jobb lesz a főtt tojás, mint eddig, ha ezt adod a főzővízhez – Még a hámozás is gyorsabban fog menni

Egy egyszerű konyhai trükkel forradalmasíthatod a főtt tojás készítését: csak egyetlen filléres alapanyagot kell hozzáadni a főzővízhez, és végeredmény a szokásosnál kategóriákkal finomabb lesz.
Ezentúl nem fogod másképp csinálni
A főtt tojás az egyik legegyszerűbb, leggyorsabban elkészíthető és leginkább alábecsült alapélelmiszer a konyhában. Könnyű, tápláló, tele van fehérjével, és szinte bármelyik napszakban fogyasztható – legyen szó reggeliről, ebédről, vagy egy gyors, délutáni harapnivalóról, ráadásul jól passzol rakott fogásokhoz, tésztaételekhez, és még a salátához is remekül passzol. A legtöbben úgy gondoljuk, a főtt tojás ízén már nincs mit javítani: víz, tojás, némi idő, és kész is. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy létezik egy filléres, szinte minden háztartásban megtalálható összetevő, amely nemcsak fokozza az ízét, hanem még praktikus előnyökkel is szolgál? Ráadásul nincs szükség sem bonyolult eszközökre, sem különleges főzőtudományra; a részletekért olvass tovább a galériában!
Leadfotó: 123rf
Forrás: Mirror































