Szakított féltékeny pasijával, majd 67 kg-ot fogyott - Bombázó lett

Követendő példa.

A pasija nem akarta, hogy csinos legyen

Tudjátok, vannak azok a sztorik, amikor a bunkó férfiak lekövérezik a barátnőjüket, és kvázi felszólítják őket, hogy fogyjanak le. Nos, a 28 éves Christine Carter történetéből sem hiányzik az ütnivaló hím, de maga a sztori a fentieknek pont az ellenkezője. A 28 éves lány mindig is túlsúlyos volt, és bár a barátja nem akarta, hogy diétázni kezdjen, ő mégis belevágott a dologba. Hiába lett azonban egyre vékonyabb és csinosabb, a férfi nem örült a sikereinek, csak többet féltékenykedett.

„Folyton megszabta, hogy mit vegyek fel, és szentül meg volt róla győződve, hogy amíg kövér maradok, addig nem hagyom el. Azt sem szerette, ha elmentem szórakozni a barátaimmal” - nyilatkozta a DailyMailnek, majd hozzátette: amíg volt rajta felesleg, úgy gondolta, nem érdemel jobb társat.

Szakított, hogy nyugodtan diétázhasson

Szerencsére Christine gondolkodásmódja azonmód megváltozott, ahogy belevágott a fogyókúrába. Rájött, hogy boldogtalan, és hogy nem akar többé ilyen párkapcsolatban élni. Elhagyta manipulatív kedvesét, akiről a diéta kezdeti időszakában nyilvánvalóvá vált, hogy támogatás helyett csak gátolja célja elérésében.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!