Fantasztikus gyereknap a FitBalance Kids-en: hatalmas sikert aratott a rendezvény

Több mint 14 ezer látogatónak kínált sportot, kalandot és élményt gyereknapon a program. (x)

Nagy sikert ért el a Fitbalance Kids

Látványos sportbemutatókkal, óriás akadálypályákkal, interaktív élményparkkal, több mint 50 sportprogrammal, koncertekkel, sportolókkal és sztárokkal várta a gyerekeket vasárnap a budapesti Orczy-parkban a Fitbalance Kids. Az ingyenes gyereknapi rendezvényre több mint 14 ezren voltak kíváncsiak.

A Fitbalance Kids önálló eseményként először várta a gyerekeket: a 3-18 éves fiataloknak szóló ingyenes rendezvény küldetése, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot.

A budapesti Orczy-parkban rendezett gyereknapon óriás akadálypályák, interaktív élménypark, sportági bemutatók szórakoztatták a családokat, és a klasszikus sportágak mellett extrém sportok is bemutatkoztak. Közönségtalálkozóra érkeztek Magyarország legkeményebb sportreality-je, az EXATLON Hungary sztárjai, Görbicz Anita, Kovács Ágnes és Tápai Szabina is, valamint bemutatót tartott a világszerte ismert akrobatikuskosárlabda-csapat, a Lords of Gravity.

Koncertek, sztárvendégek és különleges élmények

A rendezvényen, amelynek főtámogatója a Szerencsejáték Zrt., az Antenna Hungária Zrt. és az MVM volt, a sportprogramok mellett koncertek is várták a gyerekeket és szüleiket. Felléptek a 2018-as X-faktor legnépszerűbb énekesei: a győztes USNK, valamint a döntős Stolen Beat. Színpadra lépett Kasza Tibi, hazánk egyik legkedveltebb férfi előadója is. A kisebbeknek Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Kovácsovics Fruzsina kínált kikapcsolódást.

A fiatalok találkozhattak a legkedveltebb internetes influencerekkel, vloggerekkel is, például Bánki Benivel, Nagy Danival és Kovács Ramónával, Schobert Larával vagy LuckeY-val is. Bemutatkoztak a fiataloknak a mindennapok hősei is: többek között a rendőrség, a mentőszolgálat és a honvédség is kínált programot a résztvevőknek.

A 9 éves Lara az MVM Kalandpark óriás játékait és akadálypályáit várta a legjobban. „Az óriás csúszópályát vagy a big jumpot szeretném hazavinni” - mondta szüleinek, sokadszor is sorban állva a játékok előtt. A 12 éves Bálint elsősorban a fellépő sztárok miatt jött. „Összejött a közös kép a USNK-jel és az Exatlonos bajnokokkal is, ők a kedvenceim” -mondta.

Izgalmas programokkal, fellépőkkel és koncertekkel várják a gyerekeket és szüleiket.

Leadfotó: facebook.com/fitbalance.magyarorszag

Oldalak

Szólj hozzá Te is!