Kis híján megállt a fiatal lány szíve, amikor rájött, mit ábrázol valójában a tetoválása

A szerelme világosította fel róla, hogy a lábfejét díszítő tetoválás bizony szabad teret enged az emberi képzeletnek, és mindenki azt lát bele, amit csak szeretne.

Attól függ, milyen szemszögből nézzük

Ha az ember a bőrére tetováltat valamit, abban a tudatban teszi, hogy a díszítmény örökre a testén marad. Felelősségteljes döntésről van szó, melyet végzetes hiba elhamarkodni. Nem csoda, hogy a legtöbben hosszú heteket-hónapokat szánnak arra, hogy kiválasszák maguknak a megfelelő tetoválást. Bölcsen is teszik, hiszen ha elszámítják magukat, vagy bármilyen oknál fogva rossz ábrára esik a választásuk, utólag hiába bosszankodnak. Persze ma már szinte minden tetoválás eltávolítható, más kérdés, megéri-e a vesződséget - na és persze a rengeteg pénzt - egy ilyen művelet.

Abbey Riskey sokáig abban a tudatban élt, hogy a lábfejét díszítő tetoválás maga a tökély. A fiatal lány. Pedig egy egyszerű mintáról van szó: a hölgy egy rózsát varratott magára, megspékelve az ábrát egy frappáns kis szöveggel. Nem állíthatnánk tehát, hogy különösebben feltűnő vagy blikkfangos tetoválásról van szó, Abbey szerelme azonban nemrégiben ráeszmélt, hogy a műalkotás meglehetősen tág teret enged az emberi képzeletnek. Nem tartotta sokáig magában a véleményét: kisvártatva közölte is a lánnyal, hogy az a bizonyos rózsa - más szemszögből nézve - talán nem is bizonyos rózsa, hanem egy intim testrészre is hasonlít.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, a sztori folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2