Lifestyle

Rutinműtétet végeztek a 27 éves lányon, néhány óra múlva holtan esett össze

A műtét rendben lezajlott, később azonban nem várt komplikáció lépett fel, mely az ifjú páciens halálához vezetett.

A felső és az alsó állkapcsát műtötték meg

Nemrégiben operáción esett át a 27 éves Laura Broadwell: a nőnek a felső és az alsó állkapcsát műtötték meg, a beavatkozás rendben lezajlott, később azonban olyasmi történt, ami még a legtapasztaltabb orvosokat is szíven üti. Néhány órával a műtét után Laura holtan esett össze.

Az Észak-Angliából, Yorkshire-ből származó nő a műtét előtt teljesen egészséges volt, és a beavatkozásra csupán azért volt szükség, mert egy fogszabályozó korábban nem korrigálta Laura fogait. A műtét után vőlegénye, Ryan és az édesanyja is meglátogatta a lányt, aki beszélni ugyan nem tudott, de éber volt. Aztán ki kellett mennie a mosdóba, ahová egy nővér is elkísérte, de Laura váratlanul rohamot kapott, majd összeesett.
Kattints a további képekért!

A páciens meglehetősen szokatlan tünetről számolt be az orvosoknak: arra panaszkodott, úgy érzi, mintha egy élőlény mászkálna a fülében.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?