Lifestyle

Hat hétig egyáltalán nem evett kenyeret a fiatal lány, elképesztő, mi történt vele

A 28 éves Sarah arcát számos hatalmas és csúnya pattanás tarkította, majd hirtelen megvonta magától az egyik legalapvetőbb élelmiszert, s ezután döbbenetes változást tapasztalt.

Szélmalomharc a pattanásokkal

Nincs is annál bosszantóbb és elkeserítőbb, mint amikor az ember arcát még a harminchoz közel is pattanások tarkítják. Nem csoda, hogy az esztétikai és egészségügyi szempontból is aggályos helyzet a Nagy-Britanniában élő csinos fitnesztrénert, a 28 éves Sarah Hutchinsont is nyugtalansággal töltötte el. Sorstársaihoz hasonlóan ő is ádáz és hosszú harcot vívott a pattanásokkal, számos praktikát kipróbált, de minden megoldás ideiglenesnek bizonyult, vagy egyáltalán nem is működött.

Sarah tehát állhatatosan és magabiztosan küzdött az aknékkal még a legkilátástalanabbnak tűnő időszakokban is. Végül azonban mégsem egy ígéretesnek tűnő, dörzsölt trükk vagy egy méregdrága csodaszer hozta el számára a megváltást. A fiatal lány napi rutinjához hozzátartozott, hogy megevett hat fehér kenyérből készült, sonkával és majonézzel töltött szendvicset. Egy idő után azonban felhagyott ezzel a szokásával. Eltelt hat hét, és döbbenetes változást vett észre.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.