Lifestyle

Kis híján szívrohamot kapott a nő, mikor megtudta, kivel csalta meg a férje - az évszázad legdurvább bosszúját vitte véghez

Ráadásul nem is a szimpla revansvágy fűtötte, amikor "elégtételt vett" sérelmeiért.

Két boldogtalan, magányos ember

Hosszú ideig tűnékeny illúziókba ringatta magát az a nő, akinek meghökkentő igaz történetét nemrégiben a Mirror közölte. Hősnőnk úgy hitte, férjével, ha nem is makulátlan, de kielégítő a viszonya, egy évvel ezelőtt azonban felvette vele egy kapcsolatot egy idegen férfi a közösségi médián keresztül. A gyanútlan feleség látszatvilága a másodperc törtrésze alatt összeomlott, amikor a pasas közölte vele, hogy tud róla: a férje titokban szeretőt tart. A nő talán nem is hitte volna el "bemondásra", sőt alaptalan, rosszindulatú rágalomnak gondolhatta volna a feltételezést, azonban a rejtélyes férfi biztosra ment: fényképfelvételeket és félreérthetetlen üzenetváltásokat tartalmazó screenshotokat mutatott a nőnek, melyek egyértelművé tették: férje valóban egy másik nő karjaiban keresi a boldogságot. A harmadik fél pedig nem más, mint a férj egyik beosztottja, akit a feleség is jól ismert. A nőben csalódottság, harag és értetlenség érzelmi kavalkádja forrongott: korábban elképzelni sem tudta volna a szerelméről, hogy ilyen gyalázatos módon árulná el, ráadásul épp egy munkatársával lépett félre, akit látásból a felesége is ismert. A "rejtélyes" férfi később találkozóra hívta az elkeseredett feleséget, majd amikor személyesen is kapcsolatba létpek egymással, felfedte titkát: elárulta, hogy ő a férj szeretőjének jelenlegi partnere. A két ember hosszas beszélgetésbe elegyedett egymással - kezdetben zátonyra futott párkapcsolataikat vesézték ki, de idővel egyre több közös programot is szerveztek, melyeknek már vajmi kevés közük volt a mindkettejük életét kibillentő megcsalási ügyhöz.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet még egyáltalán nem ért véget!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.