Lifestyle

Az évszázad alkuja: feleséget, gyereket és házat is cserélt a két baseball játékos

Nem, ez nem egy hamarosan induló reality show története, a két híres Yankees játékos – Fritz Peterson és Mike Kekich - tényleg elcserélte az életét, beleértve a feleségüket, gyermekeiket, kutyáikat és a házukat is.

„Nem csak feleséget, életet is cseréltünk”

A feleség- vagy családcsere nem ismeretlen fogalom a valóságshow jellegű műsorok világában. Ezek a történetek általában olyan társadalmi kísérleteken alapulnak, melyekben a két család tagjai bizonyos időre elfoglalják egymás helyét, hogy megtapasztalják, hogyan is él a másik család. Ezáltal új perspektívákat nyernek, megtanulják megbecsülni saját családjukat, jobban belelátnak más famíliák hagyományaiba és szabályaiba. Tapasztalatszerzésnek még talán elmegy a dolog, de arról, amit a Yankees két játékosa meglépett, még a legvadabb reality producerek sem álmodnának. Történt ugyanis, hogy Fritz Peterson és Mike Kekich 1973-ban dupla sajtótájékoztatót hívott össze, hogy elárulják: feleséget és családot cseréltek és ez várhatóan a jövőben is így marad. A közvélemény sokkolódott. Egyesek a csere mögött meghúzódó okokon spekuláltak, míg mások egyszerűen értetlenül álltak a helyzet előtt. Azóta ezt a bizonyos esetet a baseball történetének hatodik legmegrázóbb pillanataként tartják számon, na de mi húzódott a döntés hátterében?

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.