Februári pénz és karrier horoszkóp: munka fronton sok változásra számíthatunk

Mutatjuk, hogy mit tartogat február karrier- és pénzügyi fronton! Íme!

III.21. - IV.20.

Kos

Ebben a hónapban ne habozz esélyt adni a szerencsének. Most bármit elérhetsz, amibe kellõ energiát és idõt fektetsz, a kulcsszó most a kitartás. A hónap második felében egy lehetõséget sodorhat az utadba az élet és emiatt olyan váratlan helyzetben találhatod magad, amilyenrõl álmodni sem mertél. Viszont a kollégáiddal legyél a szokottnál is óvatosabb, mert vannak közöttük olyanok, akik nem az igazi arcukat mutatják, megpróbálhatnak kárt okozni neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

bika

Ha munkáról vagy pénzról van szó, most érdemes a megérzéseidre hallgatnod, mert az ösztöneid most megsúghatják, hogy merre van a helyes irány. Elõfordulhat, hogy egy barátodtól vagy ismerõsödtõl jutsz olyan információ birtokába, amellyel bebiztosíthatod az anyagi helyzetedet. A hónap utolsó hetében egy váratlanul felbukkanó lehetõségre gondolkodás nélkül azonnal mond igent. Február hónap sok lehetõséget tartogat számodra, hogy rendbe tedd anyagi helyzetedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ebben a hónapban nagy terveket dédelgethetsz, azzal kapcsolatban, hogy magad mögött tudhasd az anyagi problémáidat. Mielõtt hirtelen felindulásból bármibe belevágnál érdemes lenne terveket készítened a kivitelezést illetõen. Ha ügyesen menedzseled magad a hónap végére beérhetnek korábbi erõfeszítéseid. Még akár az is megeshet, hogy olyan pénz üti a markodat, amelyért nem kellett megdolgoznod. Ezáltal végre megengedõbb lehetsz magaddal, olyan dolgokra is költhetsz, amelyekre eddig nem volt lehetõséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

A február hónap számodra az óvatosságról és megfontoltságról szól, mind a munka, mind az anyagiak területén. Amennyiben éppen állás változtatáson gondolkodsz vagy nincs állásod, most olyan lehetõséget sodorhat az utadba az élet, amelyrõl álmodni sem mertél. Lelkesedésedben ne feledkezz meg arról, hogy az apróbetûs részt is alaposan tanulmányozd át. Ami most szépnek és ígéretesnek tûnik, lehet, hogy hosszútávon nem lesz ennyire örömteli.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hónap kitûnó lehetõségeket tartogat arra, hogy fontos üzleti megbeszéléseket, tárgyalásokat bonyolíts le. Most remekül tudod a munkában és a pénzügyeidben képviselni a saját érdekeidet. Amenyibben kölcsönt szeretnél felvenni, ez a legjobb idõszak rá, most a legjobb feltételekkel juthatsz hozzá. Minden közös projekten égi áldás van ebben a hónapban, ezért minden félbe maradt üzleti ügyedet próbálj meg tetõ alá hozni februárban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Ha anyagiakról van szó, akkor a szokottnál is óvatosabbnak kell lenned ebben a hónapban. Általában szigorú költségvetés szerint élsz, ennek ellenére, ha ebben az idõszakban bevásárló körútra indulnál, mindenképpen vigyél magaddal egy biztos kezû barátot. Egy olyat, aki nem habozik leállítani, ha esetleg engedni akarnál egy erõs felindulásból történõ vásárlásnak. Ha az állsáváltoztatás gondolatát fontolgatod, akkor érdemes lenne még türelemmel lenned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

februárban jó lehetõségeid adódnak, hogy állást változtass, erre még akkor is sor kerülhet, ha a meglévõ munkahelyeden jól érzed magad. Megtalálhat egy remek lehetõség, amit kár lenne kihagynod és a jövõd szempontjából sokkal jobb perspektívát kínálhat. Ha nem vagy elégedett az anyagi helyzeteddel akkor érdemes elengedned a fantáziádat. Ez az idõszak nagyon kreatív energiákat hordoz, néhány ötlet és pillanat fellendítheti a karrieredet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban minden azon múlik képes vagy-e összehangolni a saját elképzeléseidet másokéval. Képes vagy-e együttmûködni, kompromisszumot kötni. Ami most nem megy vagy folyamatosan akadályokba ütközöl azt ne erõltesd, engedd el. a munkádban másként alakulhatnak a dolgok, mint ahogyan te szeretnéd. Elõfordulhat, hogy ez miatt a napi rutinodat is át kell alakítanod, ami felzaklathat. Próbáld meg összeszedni magad, bármilyen nehéz helyzetben is találod magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Évek óta dédelgetett álmaidat, vágyaidat tudod februárban elõkészíteni. Csak rugaszkodj el egy kicsit a valóságtól, merj kilépni a komfortzónából, másképp nézni egy-egy helyzetre, ami ebben a hónapban felbukkan, keress új megoldásokat és mindezekhez társakat. Ebben a hónapban ez lesz a dolgod és az, hogy egy kicsit nézz magadba, a dolgok mindig bennünk dõlnek el, most megtapasztalhatod, hogy a hit és az optimizmus mire képes.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Fontos anyagi kérdésekben ne dönts a hónap elsõ hetében, a késõbbiekben jobban tudod majd az akaratodat, érdekeidet érvényesíteni. A hónap közepétõl fektess energiát a kapcsolatépítésre, tárgyalásokra, mert ez remek idõszak az ilyen jellegû tevékenységek lebonyolítására. De a munkakeresésre, új projektek elindítására is a február a legkedvezõbb. Érdemes megvizsgálnod, hogy szereted-e a munkádat, mert a csillagok támogatnak a továbblépésben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A hónap elsõ hetében szélsõséges hangulatingadozásaid az anyagi helyzetedre is veszélyt jelentenek. Legyél óvatos a költekezéssel, nehogy túlzásokba ess. Késõbb sem árt megtervezned a kiadásaidat. Ha lehetõséged adódik rá a pénzedet fektesd be, akár utazásba, tanulásba. Most érdemes olyan dolgokba fektetned, amelyek az idõ múlásával csak növelhetik az értéküket. A hirtelen hozott döntésektõl viszont óvakodj.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A február fontos idõszak lehet a számodra, mert most érezheted leginkább, hogy tehetsz magadért. Most nemcsak megtörténnek veled a dolgok, hanem aktívan részese lehetsz az életed alakulásának. A hónap közepe kifejezetten alkalmas rá, hogy végre reálisan látod a lehetõségeidet és eszerint hoz meg fontos döntéseket. Üzletkötésre, tárgyalásokra, bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyön most elsõsorban anyagi áldás van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!