Február havi szerelmi horoszkóp: testileg és lelkileg is kimerültek leszünk

Nehezen indul a hónap, kínlódva ismerkedünk, de hamarosan minden a régi lehet. Íme havi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Bátorságodnak és vállalkozó kedvednek köszönhetően február hónapban szinte nem ismersz lehetetlent, ám ez nem minden esetben pozitív, hiszen hajlamos lehetsz arra, hogy pillanatnyi lelkesedésből gondolkodás nélkül, könnyelmûen olyan döntéseket hozhatsz, amit később megbánhatsz. Amennyiben párkapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy kedvesed túlzásba viszi a gondoskodást és egy idő után számodra ez túlzottan terhessé válhat, ez akár komoly vitához is vezethet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Természetességedből, nyugalmadból áradó kisugárzásod akaratlanul is, szinte bárkit levesz a lábáról. Ennek ellenére, a féltékenységnek még csak a nyoma sincs a kapcsolatotokban, erősebb, mint valaha. Ez mindkettőtök érdeme, rengeteget tanultatok az elmúlt időszak hibáiból. Amennyiben egyedülálló vagy akkor jobb, ha felkészülsz, ez az időszak tele lesz váratlan helyzetekkel, szinte az egyik pillanatról a másikra felbukkanhat a Nagy Ő.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kissé fáradtan indul ez a hónap számodra, emiatt kifejezetten hajlamos lehetsz a túlérzékenységre. Feszültségedet gondolkodás nélkül azokon az embereken vezeted le, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzád. Előbb-utóbb azt veheted észre, hogy a párod egy-egy teljesen ártalmatlan megjegyzését is vádaskodásnak veszed. A kialakult helyzetet próbáljátok meg mielõbb tisztázni, a kapcsolatotok egyébként is új mérföldkőhöz érkezett.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Február hónapban úgy érezheted, hogy a családodnak, párodnak nagy szüksége van rád és természetesen ezt egy cseppet sem bánod, sőt. Párkapcsolatodban kiegyensúlyozott, békés idõszakra számíthatsz. Most lehetőségetek adódik arra, hogy teljesen egymásra hangolódjatok. Közben nem szabad elfeledkezned a saját igényeidről, mert bármennyire is nagy az összhang köztetek, a túlzott áldozatvállalás lelki és testi kimerüléshez vezethet. Amennyiben egyedülálló vagy nem szabad megfeledkezned, hogy a szerelemhez nyitottság és bizalom kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem panaszkodhatsz energiahiányra, úgy érzed akár egyedül is boldogulnál az élet útvesztőjében, ez az érzés hatalmas önbizalommal tölt el. Az őszinteséget nem csak másoktól várod el, hanem te magad is rendszeresen gyakorlod, miközben nem veszed észre, hogy közben a modorod túl nyerssé válik. Egy idő után könyörtelenül mások szemébe vágod a véleményed, szókimondásod nemcsak a baráti kapcsolataidnak nem kedvez, hanem a párkapcsolatodat is megviseli. Ha egyedülálló vagy és izgalmas és szabad kapcsolatra vágysz, akkor teljesülhet ez a vágyad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Elégedetlen vagy, önmagaddal, az életeddel, párkapcsolatoddal. Ez az érzés odáig fajulhat, hogy a környezetedben élők egy idő után kerülik a társaságodat. Párkapcsolatodban hullámhegyek és hullámvölgyek váltogathatják egymást, ami további bizonytalanságot okoz benned. Ha éppen párkeresésben vagy, akkor az első lépés, hogy meg kell tanulnod jobban értékelni önmagadat, észre venni a saját értékeidet, ezáltal mások hibáira, hiányosságaira is elfogadóbbá válhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Februárban a bizonytalanság és a bűntudat érzése hatalmasodhat el rajtad, váratlanul feltűnhet valaki a múltadból, ez a személy, egykor fontos szerepet játszott az életedben. Teljesen elbizonytalaníthat az az érzés, hogy még most is képes vagy az illető hatása alá kerülni. Viselkedéseden nemcsak a környezeted, hanem a párod is megérzi, hogy valami megváltozott. Lehetséges, hogy az újdonság varázsa, a titkolózás izgalma, a szép szavak csábítóan hatnak rád, ám ennek ellenére próbálj meg józanul gondolkodni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Rengeteg energiád van, szinte nem ismersz lehetetlent, úgy érzed most megválthatod a világot, emiatt elhanyagolod a kapcsolatodat. Egy idõ után nem meglepő, hogy párod teljes joggal úgy érezheti, hogy megváltoztak az iránta táplált érzéseid. Amennyibben párkeresésben vagy, akkor ebben az időszakban igen válogatós lehetsz, ami egyáltalán nem probléma, sőt inkább válogass, minthogy egy olyan rossz döntést hoz, ami évekre meghatározza az életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Partnerkapcsolatod egén viharfelhők gyúlekeznek, ennek ellenére próbáltok úgy tenni, mintha semmi baj nem lenne. A szőnyeg alá söpört problémák egyre csak gyűlnek, amelyben mindketten hibásak vagytok. Időhiányra és fáradságra hivatkozva, kerülgetitek egymást, a hétköznapok taposómalmában elfeledkeztetek arról, hogy a kapcsolat alapja a nyitottság, a sok közös program, az egymásra való odafigyelés. Néha muszáj megállni és elmondani egymásnak a vágyaitokat. Ha szingli vagy, akkor aktív időszak elé nézel, használj ki minden alkalmat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Eleged van abból, hogy a párod folyton az érzelmeidre próbál hatni, így akarja elérni azt, hogy az ő akarata érvényesüljön. Pedig, ha valakivel, akkor veled biztos, hogy megtudná beszélni, hogy mit szeretne. Mély csalódottságot érezhetsz, hogy emiatt egyedül kell majd megbirkóznod néhány problémával, hiszen a párod egy csöppnyi hajlandóságot sem mutat az együttműködésre. Ha szingli vagy, akkor nagyon erős lehet benned a vágy egy társ iránt, ez azt a veszély hordozza magában, hogy gondolkodás nélkül belemenekülj egy kapcsolatba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben az időszakban kiemelkedően fontos lelki szükségleted lehet, hogy párod megértsen, ám most könnyen megeshet, hogy ezzel kapcsolatban csalódás ér, hiszen adódhat egy olyan pillanat, hogy hirtelen ráébredhetsz, a párod valójában nem is ismer téged. Így hiába is várnád tőle el, hogy megértse a gondolataidat, vágyaidat. Tagadhatatlanul elértél egy olyan pontra, ahol döntést kell hoznod. Ha társkeresésben vagy, most hihetetlen szexuális vonzerővel vagy megáldva, ezért ne lepődj meg, ha az ellenkező nem folyamatosan érdeklődést mutat irányodban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Mozgalmasan indulhat ez a hónap számodra, olyan váratlan eseményekre számíthatsz, amelyekre még a legmerészebb álmaidban sem számítottál. Képes vagy maradéktalanul félretenni az érzelmeidet,ha a céljaid eléréséhez arra van éppen szükség. Ezzel a hozzáállással nemcsak a környezetedet leped meg, hanem a párodat is. Könnyűszerrel átlátod az életedben, hogy ki és mi az, ami értéket képvisel, így nagyon gyorsan felismered és leépíted a felszínes kapcsolatokat az életedben. Egyedülállóként most a tettek mezejére lépsz és magabiztossan veszed kezedbe az életed alakulását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!