Lifestyle

Február havi szerelmi horoszkóp: A Szűznek olyan érzése lesz, mintha belecsöppent volna a Szerelmünk lapjaiba

A Kos életében feltűnik egy régi kedvese. Íme, a februári előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Február hónap zűrösnek ígérkezik, ezért már nem lehet bizonyos döntéseket sokáig halogatni. Ha nem szánod el magad a változtatásra, akkor a sors fogja megtenni helyetted, ami nem biztos, hogy tetszeni fog neked. Előfordulhat, hogy egy régi kedvesed ismét feltűnik az életedben, de az is megeshet, hogy a jelenlegi pároddal kerültök olyan helyzetbe, amelyet szerettél volna elkerülni. Bárhogyan is alakuljanak a dolgok, vízválasztóhoz érkeztél, kénytelen leszel egy új irányt kijelölni és azon haladni tovább.


IV.21. - V.20.

Bika

Ez a hónap nem csak a legfájóbb érzelmeiddel szembesíthet, de egyben erőt is ad azok elviseléséhez és megoldásához. Ideje, hogy pároddal megbeszéljétek a hosszú időn át kimondatlan nehezteléseiteket. Ahhoz, hogy új alapokra helyezhessétek a közös jövőtöket, fel kell számolnotok minden gátló tényezőt, amely elvezetett a jelenlegi helyzetig. Amennyiben egyedül nem boldogultok, akár egy szakember tanácsát vagy segítségét is igénybe vehetnétek.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vitával indulhat a hónap, amely főképpen az anyagiak miatt robbanhat ki. Ez a helyzet viszont rákényszeríthet téged arra, hogy átgondold életednek fontos kérdéseit. Lassíts egy kicsit, figyelj a belső hangodra és a megérzéseidre! Február rengeteg lehetőséggel ajándékoz meg: vagy a meglévő kapcsolatodat rendezheted, vagy egy új kapcsolat irányába indulhatsz el. Amennyiben a szinglik táborába tartozol olyasvalaki kerülhet az utadba, akivel kezdetben nem vállalható fel nyilvánosan a kapcsolat.


VI.22. - VII.22

Rák

Február hónapban felütheti fejét a féltékenység, ami próbatétel elé állíthatja a kapcsolatotokat. Ezért különösen fontos az egyértelmű kommunikáció, mert különben elfajulhatnak a viták és félreértések. Előfordulhat, hogy egy harmadik személy próbál befurakodni közétek. Nem érdemes kockáztatnod mert ebből az új ismeretségből hosszú távú kapcsolat aligha lehetséges.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Elégedetlen vagy az érzelmi életeddel, de nem is igazán tudod megfogalmazni, hogy mi az igazi oka annak, hogy nem úgy működik a kapcsolatod, ahogyan azt te elképzelted. Komoly problémát jelenthet a jövőre nézve, ha most nem tudjátok tisztázni a vitás kérdéseket és a problémáitokat. Nagy szükségetek lenne mindkettőtök részéről az őszinteségre, mert elhallgatással, féligazságokkal csak tovább bonyolítjátok a helyzetet. Nem tehettek tovább úgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, az csak a szakadékot növeli köztetek.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha februárban képes vagy felfedni a legtitkosabb vágyaidat, akkor egy álomszerű szerelem bontakozhat ki az életedben. Aki igazán boldoggá tehetne, az ott van a közvetlen környezetedben. Az is előfordulhat, hogy talán a múltadból valaki, akire eddig nem úgy tekintettél, mint lehetséges partnerjelöltre. Mindenképpen adj neki egy esélyt! Amennyiben kapcsolatban élsz, igazi, meghitt, szerelmes pillanatokban és élményekben lehet részetek.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hónap első hetében érdemes elgondolkodnod a vágyaidról, majd átértékelni, valóban ennek megfelelően éled-e az életedet, Mennyi a megalkuvás, a mások elvárásainak való megfelelés és mennyit teszel magadért, a saját boldogságodért. Ideje, hogy megrázd magad, és kezedbe vedd a saját sorsod irányítását, mert nem fogja más helyetted megtenni. Rá fogsz jönni, hogy mennyire vonzó az, amikor magabiztos vagy!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagyon tudsz szeretni, csak ezt nagyon nehezen tudod kimutatni, mert állandó félelemben élsz, hogy mások megsebezhetnek. Ha fontos a párod, akkor mondd el neki, hogy mennyire fontos számodra, de azt se titkold, ha valami nagyon zavar téged. Amennyiben keresed az igazit, akkor lépj ki az elefántcsonttornyodból. Semmire nincs garancia az életben, ha boldog akarsz lenni, akkor muszáj megkockáztatnod a csalódás lehetőségét.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha a kapcsolatod nem működik úgy, ahogyan te azt szeretnéd és nem is látsz esélyt arra, hogy visszatérjen a harmónia, akkor érdemes elgondolkodnotok azon, hogy talán jobb lenne mindkettőtöknek külön utakon folytatni az életeteket. Nem érdemes ragaszkodni ahhoz, ami már elmúlt, mert az csak hátráltatja mindkettőtök továbblépését. Egyedülállóként, ha elég nyitott vagy akkor a sors egy különleges személyt sodorhat az utadba és eddig nem tapasztalt szenvedélyt élhetsz át mellette!


XII.22. - I.20.

Bak

Egy kapcsolat akkor működik jól, ha egyenrangú, ezért figyelj rá, hogy a párod érezze: az ő véleménye, akarata is számít. Beszéljétek meg, ha valamelyikőtökben sérelem van ezen a téren. A jegyedben haladó Merkúr remek lehetőséget teremt arra, hogy tisztázzátok a problémákat, félreértéseket. Ha éppen párt keresel, itt az ideje, hogy összeszedd a bátorságodat és legyőzd azokat a félelmeidet, amelyek ezidáig akadályoztak a párkeresésben.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy félretedd az előítéleteidet, a fejedben létező korlátaidat. A jegyedet elhagyni készülő Szaturnusz olyan helyzetekkel szembesíthet ebben a hónapban, amikor kénytelen leszel szembenézni az érzéseiddel, korlátaiddal, és a párodhoz fűződő viszonyoddal. Sok beszélgetésre, egymás iránti figyelemre lesz szükségetek. Ne feledd a párod boldogsága a tiéd is. Ezért érdemes gondoskodnod a meghitt, szép pillanatokról!


II.21. - III.20.

Halak

Ebben az időszakban lekerül rólad a rózsaszín szemüveg. Teljesen más színben látod jelenleg a kapcsolatodat, mint a legelején. Nagyon úgy néz ki, hogy szeretnél új irányba elindulni, ás új életet kezdeni. Úgy gondolod, hogy ebbe már nem fér bele egy megfáradt kapcsolat. Amennyiben a párod nem így érzi, akkor érdemes lenne átbeszélnetek ezt a dolgot. Mindenesetre légy kíméletes, és ne hagyd, hogy a vele töltött szép emlékek elvesszenek!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.