Lifestyle

Meg tudod oldani ezt az egyenletet? Csak akkor sikerülhet, ha kimagasló az IQ-szinted

Újabb elgondolkodtató rejtvénnyel tornáztatjuk meg az elmédet.

A számok félelmetes világa

A matematikához a legtöbb általános- és középiskolás tanuló ellentmondásos érzésekkel viszonyul: vagy imádja vagy a pokolba kívánja, de az biztos, hogy a számok világában való eligazodás senki számára sem sétagalopp. Komoly agymunkát, sok-sok gyakorlást, felkészülést és persze különleges tehetséget is igénylő tantárgyról van szó, mely így vagy úgy, de biztosan meghatározó szerepet játszott iskolás éveink során. Mivel az általános iskolás diákok tegnap visszaültek az iskolapadba, így talán számunkra sem árt, ha néhány perc erejéig ismét a tankönyvek és füzetek óriási kupaca alatt roskadozó sulissá varázslódunk! Itt az idő újra elővennünk matektudásunkat, ugyanis legfrissebb facebookos képrejtvényünkben egy trükkös egyenletet kell megoldanunk (a teljes ábrát itt érheted el). Alaposan vedd szemügyre az összes sort, fuss át rajta többször is, aztán ha úgy érzed, megvan a megoldás...

...lapozz, a következő oldalon megismerheted a helyes megfejtést!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.