Lifestyle

Megtalálod a méhet a virágos mezőn? 145-ös IQ alatt nincs rá esélyed

Újfent lehetőséget kapsz, hogy számot adj átlagon felüli szellemi képességeidről. Ne szalaszd el! Biztosíthatunk: remek mókának nézel elébe.

Az elillant húsvét nyomában

Sajnos már vége is a húsvéti szünetnek, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne tekinthetnénk vissza az egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező keresztény ünnepre. Az idei húsvét azért is számított "különlegesnek", mert végre úgy ülhettük körül a családi asztalt, hogy száz százalékban fittyet hányhattunk az életünket éveken át megbéklyózó járványügyi korlátozásokra. Bízunk benne, hogy ez a jövőben is így marad, és életünk hosszabb távon is visszatér a normális kerékvágásba, de addig is emlékezzünk meg a frissen mögöttünk hagyott ünnepről egy szokásosan agyafúrt, cseles, de üdítő szórakozást nyújtó képrejtvénnyel. Mai ábránkon - melyet erre a linkre kattintva tekinthetsz meg nagyobb méretben, illetve kielégítő minőségben - egy virágos mezőt vehetsz szemügyre, közepén a "Boldog húsvétot!" felirattal, de ha alaposabban megnézed a képet, akkor felfedezhetsz rajta egy méhecskét is. Hogy találhatsz rá? Ez az, amit magadnak kell kitalálnod. Próbálj meg ellazulni, és higgadtan, jó kedéllyel, erőteljes küzdőszellemmel felvértezve vesd be magad! Ha elkészültél, már csak egyetlenegy teendőd van, mielőtt - remélhetőleg - elöntheti szíved a győzelem mámorító érzése.

Lapozz, leleplezzük a megoldást!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.