Lifestyle

Melyik zsiráfnak nincs párja a képen? 140-es IQ alatt még soha senki nem jött rá

Mit gondolsz, a te képességeid elegendők ahhoz, hogy megbirkózz e furfangos fejtörővel?

"Szafarira" invitálunk

A múlt héten még mindenki a Halloween lázában égett, ezért úgy gondoltuk, stílszerű, ha mi is a közkedvelt ünnep tematikájához illeszkedő képjáték-fordulókkal próbáljuk meg szórakoztatni a vérbeli intellektuális kihívásokra szomjazó olvasóinkat. Ugyanakkor most, hogy sajnos beköszöntöttek életünkbe a - képletesen és szó szerint is - szürke, borongós novemberi hétköznapok, feladatunknak tekintjük, hogy legalább képrejtvényeinkkel némi vidámságot és élettel teli, vibráló színeket csempésszünk ebbe a kissé szomorkásra fordult őszbe. Ezért ezúttal Dudás Gergely (alias Dudolf) képrejtvény-szériájának egy korábbi darabjára esett a választásunk. A képen - amit itt tudsz szemügyre venni nagyobb méretben, illetőleg kiváló minőségben - békés zsiráfok csapatát láthatod, ám van köztük egyetlenegy, mely valamilyen szempontból unikálisnak számít. Meg tudod találni a kakukktojást?

Ha sikerült, lapozz tovább, folytatjuk a megoldással!

Oldalak

Lifestyle
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...