Lifestyle

Kiszúrod a rénszarvast a képen? 145-ös IQ alatt nincs esély a sikerre, a legtöbben bosszankodva adják fel

Indítsuk egy újabb fergetegesen szórakoztató képjátékkal a karácsonyt!

Rudolf nyomában

Már csak egy napot kell aludni, és végre beköszönt a karácsony - nem véletlen, hogy mostanában képrejtvény-sorozatunk fordulói is igyekeztek igazodni az ünnepi hangulathoz. Szerdai fejtörőnk keretein belül például három karácsonyi cukorpálcát és egy piros madarat kellett felfedezned a mókás ünnepi jelmezbe öltözött hóemberek gyűrűjében. Ha attól tartasz, hogy ezúttal is egy "több kakukktojásos" feladvánnyal akarunk megizzasztani, akkor nyugodtan fellélegezhetsz: most csupán egyetlen célpont felderítése a feladatod, azonban nem lesz egyszerű ráakadnod. Nos, felkészültél képrejtvény-szériánk idei utolsó fordulójára? Akkor vágjunk is bele! Ábránkon - melyet ide kattintva tekinthetsz meg nagyobb méretben, illetve kiváló minőségben - rengeteg rénszarvas veszi körbe a békésen álldogáló Télapót, de ha igazán figyelmesen pásztázod végig a képet, akkor felfigyelhetsz Rudolfra, a legendás rénszarvasra is. Meg tudod találni egyedül, néhány perc leforgása alatt? Tökéletesen működő érzékekre, páratlan intelligenciára, kiváló megfigyelőképességre és persze óriási szerencsére is szükséged lesz, ha maradéktalanul teljesíteni szeretnéd a feladatot!

Ha pedig elkészültél, lapozz: lehull a lepel a megoldásról!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az uralkodó egy szívbemarkoló gesztussal kedveskedett Meghan Markle-nek, aki azonban két szóval letudta Károly megható felajánlását.
Lifestyle
Komoly pénzügyi problémákkal találja szembe magát rövidesen három csillagjegy a horoszkóp szerint. Eláruljuk, kik ők.
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?