Lifestyle

Megtalálod a kakukktojást a képen? Csak a született lángelméknek sikerül segítség nélkül: 100 emberből 95 nem megy át ezen az agyafúrt teszten

Készen állsz egy újabb felülmúlhatatlanul izgalmas képjátékra?

A hőség kellős közepén is vág az eszed?

Lássuk, a rekkenő hőség kellős közepén is úgy fog-e az agyad, mint az esztendő bármely más időszakában: újabb felülmúlhatatlanul izgalmas, egyúttal tanulságos és szórakoztató képjátékkal jelentkezünk. Amennyiben szeretnéd próbára tenni intellektuális képességeidet, nincs más teendőd, mint tovább lapozni: azonnal kezdődik is a móka! Kattints!

Kérdésünk egyszerűnek tűnik, a válasz meglelése viszont okozni fog néhány izzadságos pillanatot: melyik csigának van egyedi színű, illetve mintázatú háza? (Az ábrát ide kattintva tekintheted meg nagyobb méretben és jobb minőségben.) Ha megvagy a betonbiztos(nak vélt) megoldással, lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Összesen négy galambot kell kiszúrnod egyetlen ábrán. Mit gondolsz, menni fog?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?