Négy nap elteltével azonban a szobahőmérsékletű gyümölcs „puhává és pépessé” vált, míg a hűtött gyümölcs szilárd, bár megfeketedett héjú maradt. A Cooks Illustrated csapata így nyilatkozott: „A szobahőmérsékletű minták kidobása után továbbra is kóstoltuk a hűtött banánt, és örömmel tapasztaltuk, hogy további öt napig (tehát a vásárlás után majdnem két hétig) eltartott, mielőtt a gyümölcshús túlérett lett volna. ”
4/5
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Négy nap elteltével azonban a szobahőmérsékletű gyümölcs „puhává és pépessé” vált, míg a hűtött gyümölcs szilárd, bár megfeketedett héjú maradt. A Cooks Illustrated csapata így nyilatkozott: „A szobahőmérsékletű minták kidobása után továbbra is kóstoltuk a hűtött banánt, és örömmel tapasztaltuk, hogy további öt napig (tehát a vásárlás után majdnem két hétig) eltartott, mielőtt a gyümölcshús túlérett lett volna. ”