Ez az 5 csillagjegy született vezér típus - Te vajon köztük vagy?

Úgy érzik, felelősséggel tartoznak a többiekért, vállalják a nehéz döntéseket és feladatokat is. Egyszerűen jó vezető típusok. Lássuk, kikről is van szó.

Mérleg

A mérlegek precíz és rendszertő csillagjegyként ismertek. Kiváló a szervezőképességük és elképesztően diplomatikusak. Általában népszerűek a beosztottjaik körében, mert igazságosak és tényleg a közös jó érdekében dolgoznak. Bár nem feltétlenül tartoznak a határozott vezetők közé, kivétel nélkül világos, lényegretörő és következetes elvárásokat támasztanak a beosztottjaikkal szemben. Ha ilyen csillagjegyű a főnököd örülj, vele nem valószínű, hogy konfrontálódnod kellene.

Skorpió

Egy igazi munkafüggő csillagjegyről van szó. Képes mint feladni a sikerért és az elismerésért. Gond nélkül felküzdi magát a legmagasabb pozícióba is. Persze ez nem azt jelenti, hogy másokat húz le közben, mert ő a vezetésben, a csapat irányításában is megkeresi a leghatékonyabb módszereket. Megbízható, kitartó vezető, aki kellő érzékenységgel és empátiával is rendelkezik, ha egy beosztottjának éppen arra lenne szüksége. Egy olyan főnök típus, akihez bármikor fordulhatsz tanácsért.

Oroszlán

Az oroszlánok szerethető főnök típusok, egyúttal viszont nagyon büszkék is, így érdemes vigyázni velük. Alkalmazottként valószínűleg nem is bírnák ki, mivel nem könnyen viselik, ha irányítani próbálják őket. Szeretik, ha az ő kezükben van a gyeplő, viszont emiatt sokszor erőltetik rá a beosztottjaikra az akaratukat, még akkor is, ha nem feltétlenül van igazuk egy adott helyzetben.

vezető, típusok, csillagjegy, horoszkóp, főnök, személyiség

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Utazás
Új rendszer lépett érvénybe Párizsban és környékén a tömegközlekedésben: "Párizs 2024"-es bérlettel korlátozás nélkül lehet utazni a paralimpia végéig.
Sztárok
Sebestyén Balázs roppant büszke a gyermekeire. Mind a kettejüket más vonzza, szóval eltérő műfajban igyekeznek kihozni magukból a maximumot.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.