Éves horoszkóp - Tűz jegyűek

Éves horoszkópunkból most megtudhatod, hogy mi vár a Tűz jegyében született Kosokra, Oroszlánokra és Nyilasokra a 2013-as esztendőben!

Kos - Az álmodozás éve
A Kos számára 2013 a realitástól való elszakadás, a tervezgetés és az álmodozás éve lesz. Persze ennek a föld feletti lebegésnek lesznek hátrányai, hisz számos hétköznapi teendőjével és feladatával elcsúszik, sokszor lekési a határidőket, ami miatt többször is megütheti az év során a bokáját. Az év eleje sokat kivesz majd belőle, az állandó rohanás miatt szabadságra, pihenésre és önállóságra vágyik, így lehetséges, hogy akár egy saját vállalkozás tervét is kieszeli, hogy végre a maga ura lehessen. Szerelmi életében szerencse vár rá, hisz partnere megmosolyogja az ártatlan fellegekben járását és önállósodási terveit, s tökéletesen kezeli a helyzetet, mindenben támogatja, mindig a pártját fogja és ez sokkal harmonikusabbá teszi kapcsolatukat. Az év vége kissé szűkös lesz a Kos számára, hisz terveinek megvalósítása és kényelme sok pénzt emészt fel, ám később ezek a költségek hamar megtérülnek. Egészségét ebben az évben nem fenyegeti veszély, persze pár kisebb betegség, megfázás, gyomorrontás azért előfordulhat, de ha eleget pihen és odafigyel magára, akkor kiegyensúlyozott évnek néz elébe.

Oroszlán - A változások éve
Az Oroszlán idei éve a kisebb nagyobb szerelmi zűrökről fog szólni, ám az év végére már minden a helyes vágányra kerül és meghitten ünnepelhet. Az év első hónapjában egy nagyobb csalódással kell megküzdenie, de a nyár során is át kell értékelnie a társas kapcsolatait, hisz sok barátsága véget ér, míg azokkal, akikkel eddig nem volt jó a viszonya, most egészen közel kerülhetnek egymáshoz. Munkahelyén idén minden a feje tetejére áll, hatalmas átszervezések és változtatások várhatóak.

Bármennyire is csípi a csőrét valamit, idén jobban teszi, ha megpróbálja kiverni a fejéből és nem bosszankodik rajta, mert úgysem lesz igaza, ha hangot ad a véleményének. Az év első felében kicsit rosszabbul megy majd a szekere, mint eddig, úgy érezheti, hogy gyűlnek a viharfelhők a fejet felett. Az esztendő második felében azonban rámosolyog a szerencse, ezért végre egyáltalán nincs oka aggodalomra, s ennek elsősorban családtagjai látják a hasznát, ám az eszükbe sem jutna, hogy kihasználják a végre sikerben fürdő Oroszlánt. A 2013-as év magánéletében is nagy változásokat tartogat, hisz egy költözés vagy váratlan gyermekáldás is kilátásban van.

Nyilas - A kapcsolatok éve
Akár hosszabb ideje is élhet párkapcsolatban, idén mégis bizsergetően hat a Nyilasra kedvese, hisz ez idei év során ismét felfedezik egymást és csak még biztosabbak lesznek érzelmeikben. Emberi kapcsolatai nemcsak hatalmas változáson mennek keresztül, de igazán boldog, meghitt és romantikus percekben lehet része az idei év során. Egy eljegyzés vagy egy esküvő sem kizárt az eddig szingli Nyilasok életében is! Magánélete rendezettsége miatt a Nyilas gondolkodása egyre pozitívabbá és derűlátóbbá válik, s ez remek hatással van magabiztosságára, munkamoráljára és szorgalmára is, így az év második felében szinte megtáltosodik, olyan könnyen veszi az akadályokat. Igaz, hogy a 2013-as évben pénzügyi helyzete kicsit meginogni látszik, hisz kiadásai jelentősen megnövekednek egy nem várt fordulat miatt, de kreativitásának és optimizmusának hála hamar kitalálja a megoldást, ami végre az állandó anyagi gondokra is hosszútávú megoldást jelenthet. Egészségére azonban nem ártana, ha fokozottabban figyelne, hisz mozgásszegény életmódja és lustasága komolyabb megbetegedésekhez vezethet az év vége felé, így érdemes legkésőbb a tavaszi hónapokban egy számára is izgalmas és kihívásokat tartogató sportágat választania.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!