Kellemetlen dologba fut bele minden magyar a húsvéti hosszú hétvégén, ezt nem lehet elkerülni

Hamarosan jön a tavasz második hosszú hétvégéje ebben az évben, de ismét fel kell készülnünk egy kellemetlen dologra. Ha minden jól megy, akkor az Európai Unió végre eltörli az egészet.

Ez most pont húsvétvasárnapra esik, és hátha ez lesz az utolsó

Sokan be tudnak kavarodni a húsvét miatt, de ez nem meglepő. Ugyebár nem fix dátumú, hanem egy úgynevezett mozgóünnepről van szó.

A húsvétvasárnap minden évben a tavaszi napéjegyenlőséget követő holdtölte utáni első vasárnap, így dátuma március 22. és április 25. között változhat.

Tavaly a húsvét április 9-én volt, de most március 31-ére esik. Közben viszont a nyári időszámítás is kezdetét veszi, emiatt egy kellemetlen dolgot is át kell élnünk, amit már minden magyar szívesen eltörölne. A galériánkban megmutatjuk, mire kell készülni!

Mindenkinek fel kell készülnie, hogy a hosszú hétvégén egy órával kevesebbet aludhat, mivel jön az óraátállítás. Az egyik cikkünkben már beszámoltunk arról, hogyan tudjuk megelőzni, hogy felboruljon a bioritmusunk emiatt.
Kattints a további képekért!

Március utolsó vasárnapján ismét óraátállításra kerül sor - a változáshoz pedig sokszor nem olyan könnyű alkalmazkodni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...