Eurojackpot: megrészegített mindenkit a 45 ezer millió forint, ami ezekkel a nyerőszámokkal lehetett a tiéd

Régóta halmozódik az Eurojackpot főnyereménye, így nem csoda, hogy a magyarok közül is rengetegen hajtanak rá.

Csak hét számon múlott a 45 milliárd forint sorsa

Magyarországon az Ötöslottón súrolja a főnyeremény összege az 5 milliárd forintot, de azért az Eurojackpot álomnyereményét nem lehet behozni. Valakinek tavaly a 46. héten pénteken volt a legutóbb szerencséje, mivel elvitte az Eurojackpot főnyereményét. Ezzel 36 millió került a bankszámlájára, persze nem forintban, hanem euróban. Azóta várunk az újabb nagy telitalálatra.

Anno 2022-ben a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. Ez még az adózás után is egy őrületes összeg. Most nyertes szelvény így Magyarországon 112 sorsolás óta nem volt, de majd biztosan lesz. Talán most jön el az a pillanat?

2024 2. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását. Ugye nem csak kedden, hanem pénteken is rátalálhat valakire a szerencse. A főnyeremény tehát 45,6 milliárd forint, ami egy iszonyatosan szép összeg magyar szemmel.

Kedden nem akadt 5+2 találatos szelvény, de 5+1-ből elképesztő módon 4 darab is volt. Ők tényleg bánhatják, hogy csak egyetlen számmal maradtak le a gigászi nyereményről. A szerencsések több mint 5 millió 142 ezer euróval lettek gazdagabbak, ami szintén nem kis pénz.

A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla egyik állandó játékos sem! A galériánkban megmutatjuk, milyen számokat kellett eltalálnod ahhoz, hogy őrült nagy milliárdos lehess!

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.
Kattints a további képekért!

Az egyik lottónyereményért nem jelentkeztek, míg a másiknál egy ennél drámaibb gikszer ütött be.

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...